reklama
madziara-kr
Fanka BB :)
hej, ja jestem skazana na wysiadywanie w domu i tez buszuje po sklepach internetowych, cenowo i jakosciowo podszedl mi mamitati.pl sklepik
Jeżeli chodzi o szatki do chrztu to ja jestem tradycjonalistka, ubranko białe można zawsze kupić, ale moja bratowa szyje takie szatki: DOŚĆ KICZU! ELEGANCKA SZATKA KOSZULKA do CHRZTU (761187790) - Aukcje internetowe Allegro
Kiedyś haftowała też ręcznie - wyglądają prześlicznie i odświętnie więc ja pewnie zdecyduję się na taką opcję.
Kiedyś haftowała też ręcznie - wyglądają prześlicznie i odświętnie więc ja pewnie zdecyduję się na taką opcję.
olenka12345
Kejt faktycznie fajna taka szatka! bratowa ma prawdziwy talent;-)Jeżeli chodzi o szatki do chrztu to ja jestem tradycjonalistka, ubranko białe można zawsze kupić, ale moja bratowa szyje takie szatki: DOŚĆ KICZU! ELEGANCKA SZATKA KOSZULKA do CHRZTU (761187790) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny, jak ktoras bedzie juz miala ten plaszczyk w domu to niech sobie pstryknie kilka fotek w nim i wrzuci na BB. Bo mnie ten plaszczyk tez meczy bo w czyms musze chodzic, zwlaszcza, ze juz chlodno jest a ja chodze w rozpietych ciuchach. No i chyba przez to jestem taka chora teraz A chcialabym zobaczyc takie realne fotki a nie tylko super reklamowe. tak wiec PROSZĘ o foteczki :-)
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Jeżeli chodzi o szatki do chrztu to ja jestem tradycjonalistka, ubranko białe można zawsze kupić, ale moja bratowa szyje takie szatki: DOŚĆ KICZU! ELEGANCKA SZATKA KOSZULKA do CHRZTU (761187790) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna ta szatka! Haftowane imię może być też śliczną pamiątką! Pewnie się do twojej bratowej w odpowiednim czasie odezwę
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
BEATA ten drugi płaszczyk jest śliczny, sama bym sobie taki kupiła, a Tygrynka ma racje, jest dłuższy, nie będzie Ci zimno bo zakrywa pupę.
TYGRYNKATeż nie mogę zdecydować się na rodzaj wózka - ale co tam i tak najważniejszy jest kolor ;-)
ZNACHORKA śliczne te rzeczy na chrzest ( patrzyłam też na prezenty dla swojego chrześniaka - srebrne smoczki mnie powaliły) ale mega drogie!!!
TYGRYNKATeż nie mogę zdecydować się na rodzaj wózka - ale co tam i tak najważniejszy jest kolor ;-)
ZNACHORKA śliczne te rzeczy na chrzest ( patrzyłam też na prezenty dla swojego chrześniaka - srebrne smoczki mnie powaliły) ale mega drogie!!!
plastelinka5
ja już ciuszki prawie wszystkie mam... tylko śpioszków parę dokupić muszę i skarpeteczki.
Dziewczyny przydają się niemowlakom rajstopki? Bo to się chyba ciężko zakłada nie? A półśpiochy z pupy nie zlatują? Bo tak mi teściowa mówiła a mi sie wydaje,że to wygodne rozwiązanie...
Dziewczyny przydają się niemowlakom rajstopki? Bo to się chyba ciężko zakłada nie? A półśpiochy z pupy nie zlatują? Bo tak mi teściowa mówiła a mi sie wydaje,że to wygodne rozwiązanie...
reklama
Majsii
Dzień dobry Kobietki
W biedronce są śpiworki do spania dla dzidziusiów jak by ktoś chciał
Zobacz załącznik 170812
A niedługo będą fajne kombinezony jak znajdę to wkleję zdjęcie
W biedronce są śpiworki do spania dla dzidziusiów jak by ktoś chciał
Zobacz załącznik 170812
A niedługo będą fajne kombinezony jak znajdę to wkleję zdjęcie
Podziel się: