reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Dziewczyny, jak ktoras bedzie juz miala ten plaszczyk w domu to niech sobie pstryknie kilka fotek w nim i wrzuci na BB. Bo mnie ten plaszczyk tez meczy bo w czyms musze chodzic, zwlaszcza, ze juz chlodno jest a ja chodze w rozpietych ciuchach. No i chyba przez to jestem taka chora teraz :sorry:A chcialabym zobaczyc takie realne fotki a nie tylko super reklamowe. tak wiec PROSZĘ o foteczki :tak::-)

Znachorka swietne maja garniturki do chrztu, poprostu bossskie :-) ale az taka glupia nie jestem zeby wydac tyle kasy na jeden raz :no: a szkoda ze maja takie ceny :-(

Jeżeli chodzi o szatki do chrztu to ja jestem tradycjonalistka, ubranko białe można zawsze kupić, ale moja bratowa szyje takie szatki: DOŚĆ KICZU! ELEGANCKA SZATKA KOSZULKA do CHRZTU (761187790) - Aukcje internetowe Allegro

Kiedyś haftowała też ręcznie - wyglądają prześlicznie i odświętnie więc ja pewnie zdecyduję się na taką opcję.

Śliczna ta szatka! Haftowane imię może być też śliczną pamiątką! Pewnie się do twojej bratowej w odpowiednim czasie odezwę :)

BEATA ten drugi płaszczyk jest śliczny, sama bym sobie taki kupiła, a Tygrynka ma racje, jest dłuższy, nie będzie Ci zimno bo zakrywa pupę.

TYGRYNKATeż nie mogę zdecydować się na rodzaj wózka - ale co tam i tak najważniejszy jest kolor ;-)

ZNACHORKA śliczne te rzeczy na chrzest ( patrzyłam też na prezenty dla swojego chrześniaka - srebrne smoczki mnie powaliły) ale mega drogie!!!

ja już ciuszki prawie wszystkie mam... tylko śpioszków parę dokupić muszę i skarpeteczki.
Dziewczyny przydają się niemowlakom rajstopki? Bo to się chyba ciężko zakłada nie? A półśpiochy z pupy nie zlatują? Bo tak mi teściowa mówiła a mi sie wydaje,że to wygodne rozwiązanie...

reklama
Do góry