reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

No i chciałam Ci się pochwalić, bo kupowałam kiedyś sporo ciuszków w takim sklepie Bajbus, ale szukam i go niestety zlikwidowali. Tam były ciuszki firmy Pinokio i mogę je z czystym sumieniem polecić (pełno ich we wszystkich sklepach internetowych z dzieciowymi ubrankami), ale w żadnym poza tym Bajbusem nie kupowałam, więc ciężko mi coś doradzić.

reklama
Drewex Kuba II orzech +szuflada+materac+pościel (749388268) - Aukcje internetowe Allegro

A to mój wybór i zdania już nie zmienie :-) Znajomi mają to łóżeczko i mega mi się podoba no i cena atrakcyjna. Podoba się Wam ?

My tez mamy to lozeczko, tylko tez tak jak Ania jasne :tak: Sprawdzilo sie super przy Córci, wiec nie mam zamiaru go zmieniac. Szuflady w lozeczkach napewno nie nadaja sie na przechowywanie rzeczy typu ciuszki. Ja trzymalam tam zmiany poscieli do lozeczka. Nie bylo najgorzej, choc ta szuflada super luksusowa to nie jest ;-)

Majsii ja kupowalam kiedys kilka rzeczy na tej stronce http://www.bobomarket.pl/ ale niestety nie bylly to ubranka tylko inne produkty wiec nie wiem jakiej jakosci maja ciuszki. Ale przesylka i wszystkie formalnosci z zakupami przez internet w tym sklepie byly bez jakikolwiek problemu. Moze prawie cos znajdziesz. Powodzenia!
A jesli znajdziesz jeszcze jakis fajny sklepik internetowy to koniecznie daj na neigo namiary :tak:

kurcze tez chcialam z szufladą, bo mamy malo miejsca na trzymanie ubranek.Ale nie wiem czy to lozeczko ktore sobie wymarzyl moj kochany to ma taka szufladę. napewno mu nie odmowie wybrania lozeczka dla jego ksiezniczki - bedzie takie jakie on wybierze ( oczywiscie musi byc przeze mnie dopuszczone do uzytku takze :)musze zaatestować )

Hello :-) Czy któraś z Kochanych Lodóweczek mogła by mi polecić jakiś dobry sklep internetowy :confused: nie będę zasuwała 80 km do dużego miasta żeby jakoś te zakupy ogarnąć postanowiłam kupić część rzeczy na jakichś fajnych stronkach tylko siedzę od 3 h i nic porządnego nie znalazłam :-( Wiem najlepsze było by allegro ale .... to długa historia więc allegro odpada niestety starałam się przejrzeć co tutaj pisałyście i wiekszość linków to własnie z allegro :-pMoże któraś coś kupowała w jakimś fajnym sklepie internetowym :confused:

szkoda, ja bym ubolewala...lubie dotykac ubranek oceniac materiał, ogladac zastanawiac sie godzinami, dla mnie to przyjemnosc.. no ale fakt nie masz wyboru...

picture10582.jpg

to te śpiochy z reala 1.90 prawda że słodziolskie ?????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Laski, już się chwaliłam na wątku głównym moim najnowszym zakupem....
Ale piszę też tutaj, bo może któraś też się zdecyduje na coś takiego.

Jesienny płaszczyk na brzuszek, różowa krata M (762377820) - Aukcje internetowe Allegro

Niby jesienny, ale jak się grubo pod niego ubiorę to do lutego wytrzymam hehe
Super płaszczyk mam podobny:tak::-) Warto, bo cieplutki:tak:
to te śpiochy z reala 9.90 prawda że słodziolskie ?????????????
Superaśne!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Do góry