reklama
Mantezowa: Sweterek super! Mnie sie wydaje, ze Ilonka zamawiala tez sweterek z estylu i chyba dostala bez zadnych problemow bo sie nie skarzyla... takze chyba nie ma co sie martwic tymi negatywami...ja tez mam zamiar sobie u nich zamowic ale taki:
ROMANTYCZNY DLA PIĘKNEJ PRZYSZŁEJ MAMY_ORGINAŁ (750963239) - Aukcje internetowe Allegro
Monika: ciuszki sa przepiekne! napatrzec sie nie moge! jedyne co to dostalam lekkiego ataku paniki, ze ja jeszcze nic nie mam... aha! no i piesio super:-)
ROMANTYCZNY DLA PIĘKNEJ PRZYSZŁEJ MAMY_ORGINAŁ (750963239) - Aukcje internetowe Allegro
Monika: ciuszki sa przepiekne! napatrzec sie nie moge! jedyne co to dostalam lekkiego ataku paniki, ze ja jeszcze nic nie mam... aha! no i piesio super:-)
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Ja kupiłam wcześniej taki KiK DzIaRgAnY BlEzEr DlA PrZySzLeJ MaMuSi nOwOsC (716431526) - Aukcje internetowe Allegro
ale bez szału na zdjęciach wygląda lepiej, jakiś taki zbyt duży ale myślę że jak urośnie mi większy brzusio to będzie zdecydowanie lepiej na mnie leżał:-)
ale bez szału na zdjęciach wygląda lepiej, jakiś taki zbyt duży ale myślę że jak urośnie mi większy brzusio to będzie zdecydowanie lepiej na mnie leżał:-)
_Pysia_
Fanka BB :)
Ja też do najbliższego reala mam 35km
A co myslicie o tym sweterku czy któraś go może kupiła?
EST_CUDOWNY MODEL ZAWSZE POTRZEBNY_DEKOWANA_KLARA (757198693) - Aukcje internetowe Allegro
Sam w sobie może i ładny, ale jak dla mnie taki ani wpiął, ani wypiął. Po ma krótkie rękawy i odryty brzych, czyli taka fruwajka, bo ani w tym ciepło, ani zimno, znowu swetr. Więc nie bardo wiem, na jaką to jest pogodę
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Pewnie kwestia gustu ja bardzo lubie wszelkiego rodzaju wdzianka i kamizelki. Ubieram pod nie bluzki koszulowe albo półgolfiki i dopasowane bluzki z długim rękawem
_Pysia_
Fanka BB :)
Pewnie kwestia gustu ja bardzo lubie wszelkiego rodzaju wdzianka i kamizelki. Ubieram pod nie bluzki koszulowe albo półgolfiki i dopasowane bluzki z długim rękawem
No to nie masz się nad czym zastanwiac, bo tak jest fajny
reklama
marga82
Lutóweczka2010
Mam takie pytanko czy któras z was juz kupowala materac do łózeczka bo nie wim jaki wybrac czy koks-pianka-kokos czy kokos-pianka-gryka???
Podziel się: