reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
ten materac kokos-pianka-gryka najpierw układa się na tą twardszą stronę (nie wiem już teraz która to), a później jak dzidziuś jest starszy (chyba ok roku jak ma) to się przekłada na tą drugą troszkę bardziej miękką (też twardą raczej więc chyba zdrową)
Tak mi tłumaczył pan w sklepie, taki kupiliśmy i tak z nim robiliśmy jak nas poinstruowano;-)

My też mamy to łóżeczko tylko jasne i wszystko w nim jest super poza szufladą. Nasza okropnie ciężko się wysuwa i schować tam cokolwiek jak dziecko śpi, tak żeby go nie obudzić jest raczej mało prawdopodobne. Nie wiem czy trafił nam się jakiś wadliwy egzemplarz czy ten model po prostu tak ma. Jakbym teraz kupowała to bym sobie te szuflady dokładniej pooglądała. Wiem że chyba Klupiś ma bardzo podobny model w podobnej cenie, tyle że właśnie ta szuflada fajniejsza jest.

Jak dobrze że sa tu doświadczone Mamusie. Dziękuję za radę. Ci znajomi nie używają szuflady tylko sobie jest bo nie mają miejsca żeby ją wysunąć. A ja bardzo potrzębuję nowego miejsca na ciuszki. Zanim kupię to dokłądnie obejrzę w takim razie

Ta szuflada na ciuszki takie na bieżąco używane to się raczej niestety nie nadaje:-( Ja też miałam ambitny plan, że w niej sobie będę trzymać pieluszki i ubranka, a skończyła jako przechowalnia na rzeczy nieużywane, tak żeby konieczność otwierania ograniczyć do minimum.

reklama
Hello :-) Czy któraś z Kochanych Lodóweczek mogła by mi polecić jakiś dobry sklep internetowy :confused: nie będę zasuwała 80 km do dużego miasta żeby jakoś te zakupy ogarnąć postanowiłam kupić część rzeczy na jakichś fajnych stronkach tylko siedzę od 3 h i nic porządnego nie znalazłam :-( Wiem najlepsze było by allegro ale .... to długa historia więc allegro odpada niestety starałam się przejrzeć co tutaj pisałyście i wiekszość linków to własnie z allegro :-pMoże któraś coś kupowała w jakimś fajnym sklepie internetowym :confused:

Do góry