reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Barmanko-Świetne zakupy.Butki mnie rozwaliły:-D:-D:-D też takie chcę dla Fifiego:-).Strój mikołaja również zamawiam dostałam linka od Moniqsan,która kupuje go Lilijce w wersji babskiej.Fajne będziemy mieć Mikołajaki:-D:-D:-D:-D

reklama
w Mothercare widziałam fajniejszy strój :sorry: ale cena z nóg mnie zwaliła - 26e :szok::szok: (jak na ciuch założony na jeden raz to troszkę za dużo :eek:)
6o07k0.jpg

a za swój dałam 11e :tak:

jola, dam ci znać :tak: na razie obgryza ze wszystkich możliwych stron :sorry::cool2:
a co ty kochana kupiłaś dla swych dziewczynek (na 7 miesięcy)? bo pamiętam jak pisałaś że idziesz do sklepu po jakąś zabawkę dla nich...

hej
jakby ktos znalazl stroj taki podobny sw.mikolaja dla dziewczynki na polskich stronach internet lub w sklepie to dajcie znac!!!!!!
dzieki

A oto moja ostatnia zdobycz a raczej wypatrzyl to moj M.:tak:
Generalnie to sweterek, wizelam wiekszy i pasuje jak sukienka.:-D
Piekne kolory:rofl2:

Załączniki

• rozne 001.jpg
    rozne 001.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
:-)
A u nas wieje pustką...Zofik wlasnie wyrasta z 68 cm a wiekszych ciuchów nigdy nie kupowalam...wiec teraz "musze" :-D zaszalec

Do góry