reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

i cd...

Załączniki

• DSC00249.JPG
    DSC00249.JPG
    12,3 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00247.JPG
    DSC00247.JPG
    11 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00257.JPG
    DSC00257.JPG
    15,8 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00258.JPG
    DSC00258.JPG
    16 KB · Wyświetleń: 31
reklama
tsarina śliczne ciuszki, widzę że też masz bzika na punkcie zieleni :tak::-) kozaczki wypas ;-)

kornasia, ja ci niestety nie pomogę :-( nie planowałam i nie planuje zakupu bujaczka....

Jolu, co do tego pchacza, to zdjęłam sam panel i tym się Marcelitko bawi (reszte zapakowałam i schowałam bo i tak jest jeszcze na to za wcześnie :sorry:), ale panelem się super bawi :tak:

ok, to teraz ja wstawiam fotki naszych zakupów. niewiele tego :sorry: ale to dlatego że rodzinka mnie do szału doprowadza... i okazało się że w Pl czeka na synka masa ciuchów :confused2: a mówiłam, prosiłam by niczego nie kupowali :wściekła/y:

p.s. body i pajace w rzeczywistości mają mocniejszy, intensywniejszy kolor.... na fotce chyba światło odbiło się na panelach:eek: śpiwór będzie tylko na czas wizyty w Pl, potem go tam zostawię - tutaj nie jest tak zimno i nie będę go potrzebować ;-) (kupiłam go w lumpku więc wiele nie zapłaciła :-))

Załączniki

• body.jpg
    body.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 38
  • pajace.jpg
    pajace.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 38
  • śpiwór.jpg
    śpiwór.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 47
  • kozaki1.jpg
    kozaki1.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 31
  • kozaki3.jpg
    kozaki3.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 30
  • kozaczki4.jpg
    kozaczki4.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3328.jpg
    IMG_3328.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 48
a to zabawka którą synek dostał od rodziców (czyli nas :laugh2:) na swoje jutrzejsze święto :tak::-)

Załączniki

• IMG_3331.jpg
    IMG_3331.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3332.jpg
    IMG_3332.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3333.jpg
    IMG_3333.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_3334.jpg
    IMG_3334.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 22
  • IMG_3335.jpg
    IMG_3335.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_3336.jpg
    IMG_3336.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 20
Barmanko śmieszne te buciki. :-)
a zabawka jest super, ostatnio ją oglądałam i się przymieżam do kupienia.

tsarina śliczne ciuszki, widzę że też masz bzika na punkcie zieleni :tak::-) kozaczki wypas ;-)

kornasia, ja ci niestety nie pomogę :-( nie planowałam i nie planuje zakupu bujaczka....

Jolu, co do tego pchacza, to zdjęłam sam panel i tym się Marcelitko bawi (reszte zapakowałam i schowałam bo i tak jest jeszcze na to za wcześnie :sorry:), ale panelem się super bawi :tak:

ok, to teraz ja wstawiam fotki naszych zakupów. niewiele tego :sorry: ale to dlatego że rodzinka mnie do szału doprowadza... i okazało się że w Pl czeka na synka masa ciuchów :confused2: a mówiłam, prosiłam by niczego nie kupowali :wściekła/y:

p.s. body i pajace w rzeczywistości mają mocniejszy, intensywniejszy kolor.... na fotce chyba światło odbiło się na panelach:eek: śpiwór będzie tylko na czas wizyty w Pl, potem go tam zostawię - tutaj nie jest tak zimno i nie będę go potrzebować ;-) (kupiłam go w lumpku więc wiele nie zapłaciła :-))

Boskie te buciki :-)

reklama
Barmanko.....no nto teraz Marcelitkowi zima w Polsce nie
sroga ......super te buciczki....a jaka tablice rejestracyjna sprawiliscie synkowi...:-D:-D:-D:-D......a zabawka.....czekam na opinie bo jak robilam ostatnio zakupki w mothercare to juz mialam taka sama w koszyku ale stwierdzilam ze jeszcze z nia poczekam.....ale mam ja na liscie....:-)
No i przeslicznym mikolajkiem bedzie Marceli....:-):-)

Kornasiu...niestety tez nie pomoge bo nie planujemy zakupu takiej hustawki...choc powiem Ci ze sobie caly czas pluje w brode ze nie kupilismy wlasnie takiej zamiast lezaczkow....oj ile ja bym czasu zaoszczedzila na bujaniu....

Ostatnia edycja:
Do góry