jola466
Majowe mamy'09
wow ile tutaj stronek mam do nadrobienia ale fajnie - bo lubie oglądać zakupki dla dzieci :-):-) takie małe coś a tak cieszy
jola, masz super zabawki.. znaczy się - twoje córki mają szkoda że wcześniej nie pisałaś o nich.. bo teraz to myślę że na takie "pluszaki" to już trochę za późno dla 6 miesięcznego dzieciaka :-(
więc kochana chwal nam się tutaj co nowego kupiłaś dla swych dziewczynek by na pewno z chęcią skorzystamy z twoich rad. i moniqsan też ma obeznanie co do zabawek
ta mata do kąpieli jest o.d.j.a.z.d.o.w.a. gdybym miała dwójkę dzieciaczków zbliżonych wiekiem to bankowo miałabym taka samą
kozaczki są piękne, widzę że Clarks rządzi :-)
Barmanko....to nie takie zwykle pluszaki....te zabawki sa od 6 miesiecy..... :-))))))))))).
Kostak.....na kazdej scianie jak sie ja postawi gra inna piosenka opisujaca co akurat jest na wierzchu kostki ....no i mozna przelaczyc na sama muzyczke...i tez na kazdej sciance jest inna.....
Dzdzownica.....jest suuuuper....ma piec roznych funkcji.....spiewa piosenki o numerkach, o kolorach, o zwierzatkach ktore sa tam na dole ...tzn. na pierwszym jest ptaszek, pozniej dwa motylki...itd....ma piec utworow muzyki klasycznej.....i piec roznych piosenek......wybiera sie wszystko naciskajac na numerki.......
wiec sama widzisz ze taki malutki dzidzia by z tym sobie nie poradzil.....Powiem Ci ze moje dziewczyny nadal wala lapka w co im popadnie ale wiedza ze tak trzeba bo wtedy zaczyna grac......a jak sie ciesza......madrale male....:-))))
A no i obie zabawki trafione......dziewczyny dzis lezaly ponad godzine na macie wlasnie z kostka i dzdzownica i tak jak by ich nie bylo.......:-):-):-)
Załączniki
Ostatnia edycja: