reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

wow ile tutaj stronek mam do nadrobienia :szok: ale fajnie - bo lubie oglądać zakupki dla dzieci :tak::-):-) takie małe coś a tak cieszy :sorry:

jola, masz super zabawki.. znaczy się - twoje córki mają :-D szkoda że wcześniej nie pisałaś o nich.. bo teraz to myślę że na takie "pluszaki" to już trochę za późno dla 6 miesięcznego dzieciaka :-(
więc kochana chwal nam się tutaj co nowego kupiłaś dla swych dziewczynek :tak::tak: by na pewno z chęcią skorzystamy z twoich rad. i moniqsan też ma obeznanie co do zabawek :tak::tak:
ta mata do kąpieli jest o.d.j.a.z.d.o.w.a. :cool2: gdybym miała dwójkę dzieciaczków zbliżonych wiekiem to bankowo miałabym taka samą :tak:
kozaczki są piękne, widzę że Clarks rządzi :-)

Barmanko....to nie takie zwykle pluszaki....te zabawki sa od 6 miesiecy..... :-))))))))))).

Kostak.....na kazdej scianie jak sie ja postawi gra inna piosenka opisujaca co akurat jest na wierzchu kostki ....no i mozna przelaczyc na sama muzyczke...i tez na kazdej sciance jest inna.....

Dzdzownica.....jest suuuuper....ma piec roznych funkcji.....spiewa piosenki o numerkach, o kolorach, o zwierzatkach ktore sa tam na dole ...tzn. na pierwszym jest ptaszek, pozniej dwa motylki...itd....ma piec utworow muzyki klasycznej.....i piec roznych piosenek......wybiera sie wszystko naciskajac na numerki.......
wiec sama widzisz ze taki malutki dzidzia by z tym sobie nie poradzil.....Powiem Ci ze moje dziewczyny nadal wala lapka w co im popadnie ale wiedza ze tak trzeba bo wtedy zaczyna grac......a jak sie ciesza......madrale male....:-))))
A no i obie zabawki trafione......dziewczyny dzis lezaly ponad godzine na macie wlasnie z kostka i dzdzownica i tak jak by ich nie bylo.......:-):-):-)

Załączniki

• DSC02218.jpg
    DSC02218.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC02219.jpg
    DSC02219.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC02220.jpg
    DSC02220.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC02222.jpg
    DSC02222.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC02223.jpg
    DSC02223.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
no tak Jola, faktycznie ... są pluszaki dostępne od 6 miesiąca - właśnie są to takie brzęczące, interaktywne :tak:

wklejam wam fotki naszych nowych zabawek.
tego pchacza Marcelek dostał w prezencie od rodzinki (kupiliśmy go tutaj ;-)), panel można zdjąć więc synek już teraz się nim bawi.
a tą piramidke ja kupiłam, każde kółeczko ma inna teksturę i rechocze jak grzechotka :tak:
(sorki że fotki z sieci - ale mam zapchany aparat :zawstydzona/y::zawstydzona/y: muszę zrobić porządek w nim:eek:)

Załączniki

• vtech.jpg
    vtech.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 37
  • CHODZIKVTECH.jpg
    CHODZIKVTECH.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 34
  • piramidka.jpg
    piramidka.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 33
no tak Jola, faktycznie ... są pluszaki dostępne od 6 miesiąca - właśnie są to takie brzęczące, interaktywne :tak:

wklejam wam fotki naszych nowych zabawek.
tego pchacza Marcelek dostał w prezencie od rodzinki (kupiliśmy go tutaj ;-)), panel można zdjąć więc synek już teraz się nim bawi.
a tą piramidke ja kupiłam, każde kółeczko ma inna teksturę i rechocze jak grzechotka :tak:
(sorki że fotki z sieci - ale mam zapchany aparat :zawstydzona/y::zawstydzona/y: muszę zrobić porządek w nim:eek:)

Barmanko...planuje kupic ten sam pchacz ale rozowy.....a ten bialay byl ostatnio w promocji za 21 f. w mothercare......
a ten stozek z koleczkami tez planuje zakupic....tylko moze nie juz w tym miesiacu...;-);-);-)

A powiedz mi ..jak Marcelitkowi sie podoba ten panel......?????

Kupiłam dziś tę kostkę którą zachwalała jola :tak:
Była jedna jedyna na allegro nowa nieużywana (nie kupiłabym używanego z materiału, bo teraz jak mam dziecko to wiem co dzieci z takimi zabawkami robią. Plastik można umyć, materiał już nie). Kosztowała 55 pln (chyba nie tak drogo?)
:tak:

Kupiłam dziś tę kostkę którą zachwalała jola :tak:
Była jedna jedyna na allegro nowa nieużywana (nie kupiłabym używanego z materiału, bo teraz jak mam dziecko to wiem co dzieci z takimi zabawkami robią. Plastik można umyć, materiał już nie). Kosztowała 55 pln (chyba nie tak drogo?) :tak:

Moni...ja tez bym nic co z materialu uzywanego nie kupila....zreszta moje dziewczyny to juz niedzwiadka na kostce "upraly" z kazdej strony...:-D:-D:-D:-D:-D........a cena dobra...ja dalam 11 funtow....:tak:
Mam nadzieje ze Lili tez sie badzie tak podobac jak moim skarbom.....choc powiem Ci ze Ali jest troche latwiej bo ona juz siedzi....ale Amelia tez nie jest bierna.....i nawet na brzusiu daje sobie rade....:tak:

Barmanko.....to fajnie ......no mam nadzieje ze jeszcze troszke i beda robis to swiadomnie....zreszta z kazdym dniem sa nasze dzidzie sprytniejsze i madrzejsze.....

a apropo tego...moja Ala dzis caly dzien jak uslyszy ze Amelia placze to bije brawo......no normalnie nie moge ..a jak sie smnieje.....

Ostatnia edycja:
jola, barmanko - świetne te zabaweczki:tak::-):-):-). I ja się nad kostka zastanawiam, no ale zobaczymy co i jak, bo byłam ostatnio w zabawkowym i... oczopląsu dostałam:szok::-D - bez 1000 zl lepiej tam po raz drugi nie wchodzić :tak::-D

ewka - ciuszki swietne. Adriano będzie w nich cudownie wyglądał:tak::-)

A ja cały czas poluję na fajny plastikowy panel. Muszę coś takiego kupić, bo wiem jak Lili potrafi się takim bawić na ćwiczeniach. Jest on zabawkowym numerem jeden wszystkich dzieci. Pisałam już o tym kiedyś. Wiem czego trzeba po nim oczekiwać - muszą być różne pokrętełka, przyciski, generalnie dużo ruchomych elementów. No i tak sobie szukam od dłuższego czasu :sorry:

A moja córcia ubóstwia taką zabawkę fisher price (dostała kiedyś od naszego znajomego). Bawi się nią od 3 miesięcy i nie widać by się nudziła. Nie umie jeszcze wykorzystać podstawowej funkcji (ciągnięcia za środkowy gryzak który za każdym razem gra inaczej). Nawet się nie spodziewałam że ta z pozoru zwykła zabaweczka przyniesie jej tyle radości

Załączniki

• c_big1380368.jpg
    c_big1380368.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 32
reklama
A to znalazłam dla Izy

Załączniki

• DSC00248.JPG
    DSC00248.JPG
    8,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00250.JPG
    DSC00250.JPG