reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
mamamatysia- swietne rzeczy...super..

barmanka- ladne te twoje ciuszki...

marzeniak- super wozio...

Tak to ten wózeczek, na razie jestem z niego bardzo zadowolona (lekko się prowadzi ) zobaczymy jak się będzie sprawował w użytkowaniu :-)

Tak to ten wózeczek, na razie jestem z niego bardzo zadowolona (lekko się prowadzi ) zobaczymy jak się będzie sprawował w użytkowaniu :-)
haha skąd ja to znam :-)
w domku wszystkie się tak pięknie i łatwo prowadzą , ja ze swojego tez jestem zadowolona ...zobaczymy jak bedą się prowadzić z naszymi słodkimi ciężarami w środku ;-)
daj znac koniecznie jak będzie...ja tez postaram się nie zapomniec :-D

A jak z torbami do szpitala, spakowane?Ja moją mam w gotowości od ostatniego krwawienia, tylko ciuszki Filipka się trochę wymięły i muszę jeszcze raz prasować:-(.

Załączniki

• Obraz 166.jpg
    Obraz 166.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 35
Wyprawka szpitalna:

Załączniki

• Obraz 167.jpg
    Obraz 167.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 169.jpg
    Obraz 169.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 168.jpg
    Obraz 168.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 42
reklama
mamamatysia zgrabnie sie spakowałaś :-) ja mam wiekszą torbę i pełno obaw ze będzie za mała. A za pakowanie zabiore się po świętach to tak na m-c przed.
Wpadłam na pomył zeby kosmetyki przelewac do małych buteleczek tak na 3 użycia i np. pasty do zebów próbki od dentysty mieć zeby jak najmniej miejsca zajęły. Obawiam się ze to Ja bede tę torbę ciągnęła za sobą do porodu;-)

Do góry