reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

ankzoc - piękne jest to łóżeczko!!! A pościel - bajka!!!

Super, że Tatuś tak sumiennie i realnie podchodzi do sprawy ubranek dla Małej :) Mój Mąż patrzy przede wszystkim na kolor i wzór a następnie na to jak się będzie to wszystko nakładało na dziecko (czy On sobie osobiście z tym poradzi).
Ja na swoje łóżeczko czekam już 2-gi tydzień (KLUPŚ - RADEK II) :crazy: Tydzień temu jak dzwoniłam - czekali na materac... ehh.. Na szczęście wkłady KLUPSIA (kołdra i poduszka) mam już w drodze (może dlatego, że od innego sprzedającego), a pościel dzisiaj kupujemy :-D

reklama
hehehe dobre :-) właśnie pod koniec się zastanawiałam jakby wyglądał gdyby go tak położyć na wszystkich kolorkach okularków :rofl2:

Barmanko, super wanienka, też taka będę miała, tylko inny kolor (o ile mnie pamięć nie myli, to niebieska albo żółta):-)
A oto moje zakupy dla Tomcia:-) Znów masa kaski poszła, ale mówi się trudno, w końcu trzeba to pokupować:tak: No i moja szafka z ciuszkami dla Małego (na górnej półce są ciuszki w 2 rzędach, w foliówkach są smoczki, skarpeteczki itp., a na dole kocyki, pieluszki i becik):zawstydzona/y:
Cz.I

imagination bardzo ładne ciuszki, właśnie takie kolorki lubie najbardziej, pistacjowy czy jak go tam zowią ;-) w każdym bądź razie chodzi o jasno zielony :tak:

tutaj ciężko jest znaleźć ciuszki właśnie w takim kolorze :crazy: jest różowy, niebieski i biały (bądź jasny beżowy), a właśnie za takimi innymi kolorami trzeba się nałazić :baffled: (albo w lumeksikach poszukać ;-))

hej
Imagination piekne ubranka zwlaszcza buciki!!!!!
Confi my tez mamy wanienke z przewijakiem nakladana na wanne ale tak naprawde zupelnie przez przypadek bo zamowilismy obie rzeczy na stojaku a przez przypadek wyslali nam nakladane na wanne no i tak przymierzylismy i stwierdzilismy ze fajne w efeckcie zostawilismy sobie:)faktycznie zaoszczedza miejsca i jest praktyczne: wanne wieszamy na wieszaku a przewijak wkladamy na szafe i wszytsko gra:)
zobaczymy jak w praktyce i uzytkowaniu czy tez sie sprawdzi????;-)
mam nadzieje.....
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
lucyper- zdjecie wszylo ciemne, ale to jest posciel princess pink. Powiem szczerze ze kolorki sa takie naturalne. A ochraniacz jest duzy tzn wysoki i przy poziomie lozeczka najwyzszym trzeba go wcisnac miedzy materacyk a lozeczko, bo za duzo wystaje :)

reklama
krystyna30 mam nadzieję ze ta wanienka się sprawdzi...to ,że bedzie funkcjonalna w to nie wątpię jednak martwię się bardziej rozmiarem samej wanienki w środku...mam nadzieje ze nie będzie za mała .Uspokoje sie dopiero jak będę miała ją w domu i sama zobaczę .w razie czego pojedzie się do niezastąpionej IKEI :p

Do góry