reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

patusia jakbym na chlopca czekala, to napewno cos bym podbila! Bo to az nie milo, ze tak malo daja za takie wypasione ciuszki! Nie sprzedawaj za nic, jesli cena nie przekroczy minimalnej!

reklama
hej dziewczyny
SZUKAM TAKIEGO ROZOWEGO KOCYKA Z OBWODKA SATYNOWA CZY KTORAS Z WAS NIE WIDZIALA W JAKIMS SKLEPIE?
WIDZIALAM NA ZDJECIU JEDNEJ Z MAM NA BABYBOOM ALE ONA MI NIE ODPISUJE......MOZE WYS IE NATKNELYSCIE NA TAKI BO BYL TAKI SLICZNY
DZIEKI ZA POMOC Z GORY

echh krystyna30 nie mam pojęcia o jaki kocyk Ci chodzi ale podpowiem ze swojej strony ,ze ja kupiłam jakiś czas temu mojej bratowej kocyk w H&M, z jednej strony był welurowy z drugiej bawełniany i miał taką obwódkę ;)

Paula pokoik jak slodziutki cukiereczek:tak: Widze, ze przygotowania na przywitanie maluszka ruszyly pelna para:tak::-)

iwona- fajne rzeczy....

krystyna , jola , aga - dziekuje kochane brzuchatki... ciesze sie ze wam sie podoba... trzymam kciuki abyscie i wy juz mialy skonczone i gotowe krolestwa dla swojich dzidziulek... u mnie jeszcze brakuje kilku dodatkow... ale juz zarys jest wiec jestem szczesliwa...buzka dla was...

Dziewczyny a oto mój kącik dla maluszka (na pierwszym zdjęciu). To tylko taka wnęka bo mieszkamy w kawalerce. Na drugim zdjęciu pościel z IKEI dziś zakupiona.
Do pokoiku pauli7 nie ma się co równać bo jest przepiękny

Załączniki

• dziupla [800x600].jpg
    dziupla [800x600].jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 93
  • pościel [800x600].jpg
    pościel [800x600].jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 91
reklama
witam
widze ze mamy coraz wiecej pieknie wykonczonych dziecinnych pokoikow!!!
super!
SZUKAM TEKIEGO KOCYKA JAK NA ZDEJCIU CZY WIDZIALYSCIE MOZE GDZIES TAKI LUB PODOBNY?
DZIEKI ZA POMOC!

Załączniki

• user39019_pic4382_1235150751[1].jpg
    user39019_pic4382_1235150751[1].jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 81
Do góry