reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Marychna, przeciez bardzo subtelnie urzadzony kacik:tak: Nie kazde dziecko ma przeciez swoj wlasny pokoik, wszystko zalezy od metrow kwadratowych:tak:, wiec glowa do gory, bo kacik jest bardzo ladny:tak:
Krystyna moze poszukaj w roznych sklepach internetowych, napewno cos trafisz:tak:

reklama
Marychna widzę że super sobie poradziłaś z urządzeniem kącika dla dzidzi :tak: pościel bardzo mi się podoba - jest taka inna od naszych, oryginalna ;-)

Krystyna ja takiego kocyka nie widziałam :no: ale może dziewczyny które na bieżąco oglądają stronki na allegro będą umiały ci pomóc :tak:

marychna- super koncik... sliczny blekitny.... mi sie podoba...a dziekuje ze pochwalenie mego pokoiku...

krystyna- nie wiem ale zdaje mi sie ze widzialam go w BABIESRUS... to sklep w UK... i w koplecie sa wlasnie rozne misie do przytulania... www.babiesrus.co.uk sprawdz tam...

Dziękuję dziewczyny za te miłe słowa. Przyzna się, że się starałam i od kilku tygodni chodziłam z miarka i mierzyłąm tą naszą dziuplę aż mąż dla żartu kupił mi nową miarkę.
A potem z kolei siedziałam na necie i szukałąm jakiegoś regału który dało by się wcisnąć w kąt i to było najtrudniejsze :) Mam nadzieję, że Tomusiowi się spodoba.

Marychna super wykorzystalas przestrzen i bardzo to fajnie zrobilas:-Dbardzo ladny kacik dla maluszka:tak:brawo

Tak sobie ogladam brzuchatki wasze zakupy i widze ze mamusie szaleja na calego i dzisiaj przyleciala moja kolezanka co byla 2 tygodnie w PL i mi przywiozla ciuszki dla malej z H&M troszke wieksze na 6-9 miesiecy ale super....wklejam sie pochwalic..ehehe:-D

Szczegolne bardzo fajne sa spodenki dzinsowe, dresik i kurteczka!!! juz sie nie moge doczekac kiedy jej to zaloze;);-)

Załączniki

• IMG_3124_1.jpg
    IMG_3124_1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3125_1.jpg
    IMG_3125_1.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_3127_1.jpg
    IMG_3127_1.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_3128_1.jpg
    IMG_3128_1.jpg