reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

confi wanienka na pewno ci się sprawdzi :tak:
ja niestety mam prysznic :-( ale kopiliśmy taki metalowy stojak pod wanienke, z wanienką na razie muszę się wstrzymać bo mieszkanie mam malutkie i nie mam jej gdzie teraz położyć (a i tak już stoi wózek, łóżeczko, fotelik samochodowy i inne pierdółki - oczywiście wsio w kartonach popakowane ;-))

reklama
fajowska wanienka :-) heh szkoda ze ja takiej nie mam dobry patent
też tak sądzę , szczególnie jeśli ma się łazienkę o wymiarach 2 na 3 metry ;) i wanne o (UWAGA UWAGA) długości 90 cm :-D
i tak musimy wymyślec coś by wieszać wanienkę przy suficie bo inaczej nie wejdziemy do łazienki ,ale ciesze się ze chociaz nie będę musiała nadwyrężac kręgosłupa ani szarpać się z jakimiś stojakami i kąpać synka w przedpokoju , który notabene u nas też jest kuchnią :-D:-D:-D
mówią Wam rewelacyjne mieszkanko mamy ;)

Ja tez poszalałam hehe
To sie udziela :-D

Załączniki

• bluza - małpka 3-6m-cy.jpg
    bluza - małpka 3-6m-cy.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 28
  • bluzeczka - piesek.jpg
    bluzeczka - piesek.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 26
  • bluzeczka - tygrysek.jpg
    bluzeczka - tygrysek.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 31
  • czapka - tygrysek.jpg
    czapka - tygrysek.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 25
  • sweterek - tygrysek.jpg
    sweterek - tygrysek.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 30
patusiu a jaką masz cenę minimalną??
a jeśli chodzi o graficzne przedstawienie aukcji na Allegro to świetnym programem jest Generato4. Mój narzeczony robi aukcje właśnie tym programem, możesz zobaczyc jak to wygląda .SKÓRA OWCZA W KOLORZE ECRU 60/90 (578478709) - Aukcje internetowe Allegro

Co prawda trzeba za niego zapłacić ale niedużo i korzyści sa duże bo Twoje aukcje beda przyciągac wzrok :)
Ja dziś lub jutro przejdę szkolenie pod okiem mojego M i jak się naucze to mogę Ci podpowiedziec co nieco

reklama
Wlasnie iwona gdzie kupilas te ciuszki? Sa przeslodkie....

patusia troche skapia Ci ludzie za ta twoja aukcje. Taki wypasiony zestaw, a tylko 26zl? Mysle, ze wcale ich nie sprzedawaj, jak nie przekroczy ceny minimalnej. Chociaz wiadomo, ze kazdy poluje na okazje, ale naprawde zestaw jest wart duzo, duzo wiecej!

Do góry