reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Wydaje mi sie, ze znalazlam fajna posciel na zmiane, ale cena troche mnie przeraza, bo aukcja dotyczy tylko poszewek i ochraniacza.
KOMPLETY POŚCIELI 3-EL. DO ŁÓŻECZKA 100x135cm (581430771) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo mi sie podobaja niektore wzrory, ale nie wiem. Nie sadzicie ze te 69,00zl. to troche duzo za poszewke na koldre, poszewke na poduszke i ochraniacz?

Powiedzcie mi tez co sadzicie o butelkach Canpola? Sa stosunkowo niedrogie.... ale nie wiem jak z jakoscia?

Wydaje mi sie, ze znalazlam fajna posciel na zmiane, ale cena troche mnie przeraza, bo aukcja dotyczy tylko poszewek i ochraniacza.
KOMPLETY POŚCIELI 3-EL. DO ŁÓŻECZKA 100x135cm (581430771) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo mi sie podobaja niektore wzrory, ale nie wiem. Nie sadzicie ze te 69,00zl. to troche duzo za poszewke na koldre, poszewke na poduszke i ochraniacz?

Powiedzcie mi tez co sadzicie o butelkach Canpola? Sa stosunkowo niedrogie.... ale nie wiem jak z jakoscia?
ja bym ja zakpila sliczna jest tylko nie umialabym sie zdecydowac ktora:)

Ja w zasadzie juz upatrzylam sobie wzor, tylko cena jest troche duza... Za 160zl moge kupic taki sam zestaw, tylko ze z wypelnieniem Feretti. Tez jest w nim koldra, poduszka i ochraniacz. No i wypelnienia.... Caly czas sie zastanawiam.
Jestem bardziej zdecydowana na komplet Feretti u mnie w sklepie, a na zapas zamowie na Allegro jakis komplet powloczek. Napewno za 40zl. cos znajde.

ankzoc Pewnie masz z baldachimem... Tez sie zastanawialam, ale chyba nie kupimy z baldachimem. Zobacze jeszcze co na to maz, bo moze chce zeby corcia miala krolewskie loze. Taki z baldachimem 6el. kosztuje u mnie ok 260zl.
No wlasnie o takim zestawie myslalam, jak wyslalas mi linka.

A powiecie mi cos o tych butelkach Canpola? Wiem, ze tez mozna kupic od nich butelki antykolkowe. Pytam bo chce kupic wszystkie butelki jednej firmy, zeby ze smoczkami potem problemow nie bylo.

Słonko - musisz się zastanowić czy z tej drugiej pościeli będzie ci potrzebny ochraniacz do łóżeczka - moim zdaniem dwóch na zmianę nie potrzeba...

My tą główną pościel (z ochraniaczem i wypełnieniem) kupiliśmy z Feretti.
A tą na zmianę z linku poniżej - cena niewielka a naprawdę bardzo ładna (mój wzorek to te zielone misie BD037)...

POŚCIEL DLA DZIECI 135x100 ***nowe wzorki*** (579384772) - Aukcje internetowe Allegro

Jeśli chodzi o twojego linka, to mi najbardziej podoba się Niebieska w owieczki :tak: po prostu wypasik na maxa!! tylko rzeczywiście ta cena.....

Co do butelek nie pomogę ci niestety, ja ich nie kupowałam i nie znam nikogo kto by ich używałam - wszystkie znajome mamuśki używają Tommee Tippee i Aventa :tak:

Wczoraj wlasnie w tym sklepie patrzylam na Tommee Tippee i Aventa. Ogolnie raczej nastawiam sie na TT. Ceny tez sa raczej rozsadne. Za komplet dwoch 150ml butelek antykolkowych ze smoczkiem trzeba zaplacic 26,40, a za duze troche ponad 30zl. Smoczki zapasowe to ok 4zl.

reklama
A jesli chodzi o Canpola to wybiore ta marke kupujac grzebyk, szczoteczke, gruszke, nozyczki i termometr do kapieli. Ceny sa naprawde niskie, nawet w sklepie. No i jeszcze moze rabat to wogole bedzie super oferta.
Pytalam nawet o tetrowe pieluchy. Roznica cen niewielka, bo kosztuja tylko 1,80zl. Mysle, ze nie oplaca sie w tym wypadku szukac na Allegro tych gadzetow, zwazywszy, ze w sklepie mozna wziasc w reke i podotykac :)
Ciuszki owszem, moze maja ceny wyzsze, ale ja ciuszkow u nich nie bede kupowac.

Do góry