reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

ANKZOC
Same pieknosci!!!!!tez zdecydowalam sie na zwykla prosta wanienke:)
Masz racje z tymi otulaczami tez testowalam ....wiekszosc nie pasuje jak jest lozeczko ustawione na najwyzzszym poziomie i mi jakos nie udalo sie wykombinowac poprostu ten otulacz jest dla starszej dzidzi mala i tak sie duzo nie rusza;-)
poszukam jednak jeszcze innego zestawu poscieli moze znajde z nizzymotulaczem.....
pozdrawiam

reklama
krystyna30 szukalam takich zestwow, bo tez mi nie pasowalo, ze jest taki wysoki ochraniacz. Nie ma takich zestawow :( Znaczy mozna znalezc cos uzywanego z jakichs starych serii, ale te najnowsze to wszystkie maja ten wysoki.
A gdyby najpierw przywizac ochraniacz, a potem na upartego wcisnac materac? Ochraniacz jest pewnie z czegos miekkiego, wiec pewnie by sie uniutl :D Hiehie... Czego kobieta nie zrobi, zeby miec to co chce.

witajcie po długiej przerwie ,widze że zakupy nadal w toku ,tak tak ,trzeba sie czymś zająć przyjemnym by czas szybciej mijał :-)
Ostatnio byłam w Polsce i zawiozłam pare rzeczy które sprzedaje na allegro może któras by była zainteresowana więc zostawiam linka
Butelki Tommee Tippee 2x260ml-Nowość Antykolkowa (579363980) - Aukcje internetowe Allegro
Butelki Tommee Tippee 2x260ml (579378500) - Aukcje internetowe Allegro
są tam te butelki Tommee z rurką jak w tych Dr Brown - nowość (sobie tez takie zostawiłam bo kształt jest super tych Tommee i smoczuś fajny)
Ankzoc - super zakupy !!!!oczy idzie zgubić
ja nie wiem gdzie wy takie sliczności wynajdujecie - ja musze coś podpatrzec bo moge stac w sklepie cały dzień i tak czegoś takiego nie widze a ktoś inny kupuje :tak:

Na poprawe humoru dzisiejszego, chociaz i tak juz jest w miare :tak: Pochwale sie swoimi lowami...
Na poczatek bedzie komoda na ciuszki Julci a pozniej to juz tylko garderoba. Standardowo nie wyprasowana, ale dzis wybaczcie ja juz mam takiego lenia...
Oto czesc I

Załączniki

• SDC12404.JPG
    SDC12404.JPG
    27 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC12405.JPG
    SDC12405.JPG
    27 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC12406.JPG
    SDC12406.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC12407.JPG
    SDC12407.JPG
    34,5 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC12408.JPG
    SDC12408.JPG
    27,8 KB · Wyświetleń: 32
  • SDC12409.JPG
    SDC12409.JPG
    32,1 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC12410.JPG
    SDC12410.JPG
    30 KB · Wyświetleń: 32
  • SDC12411.JPG
    SDC12411.JPG
    30,5 KB · Wyświetleń: 33
  • SDC12414.JPG
    SDC12414.JPG
    30 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC12413.JPG
    SDC12413.JPG
    32,9 KB · Wyświetleń: 30
I czesc II :)
Buciki kupila moja mama. Nowki sztuki udalo jej sie upolowac po 10zl za pare. No i ten kocyk z kaczuszkami tez od mojej mamy.

Załączniki

• SDC12415.JPG
    SDC12415.JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC12416.JPG
    SDC12416.JPG
    41,8 KB · Wyświetleń: 40
  • SDC12417.JPG
    SDC12417.JPG
    27,8 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC12418.JPG
    SDC12418.JPG
    28,7 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC12420.JPG
    SDC12420.JPG
    25 KB · Wyświetleń: 31
  • SDC12421.JPG
    SDC12421.JPG
    47,9 KB · Wyświetleń: 32
wlasnie zapomnialam napisac Wam, ze to sa te bodziaki z Biedronki. Za wszystkie zaplacilam 16zl. Znaczy tatus Julci tyle zaplacil :D Jego pierwszy zakup dla coreczki.... Hiehie... Mam jeszcze taki komplet spodenek i bluzeczki zolciutki z wielorybem jak imagination. Bardzo te rzeczy przyjemne w dotyku. A buciki sa spore, wiec nie wiem kiedy je zalozymy :)

Ostatnia edycja:
Ankzoc śliczne rzeczy. Szczególnie spodobały mi się te sukieneczki. Słodkie. A z pościelą też zauważyłam ten sam problem. Jak tylko przyszłam z kompletem do domu to postanowiłam sprawdzić czy ochraniacz pasuje i rzeczywiście za wysokie one są, ale też wcisnęłam go pomiędzy materac, a łóżeczko i już jest lepiej. Tylko troszeczke wychodzi ponad.

reklama
marzena- to tak jak ja ja tez wcisnelam hahah i prezentuje sie o wiele lepiej :p, jednak co my kobiety nie zrobimy zeby bylo ladnie i estetycznie :p

Do góry