reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

marzena80 śliczne ciuszki, ta sukieneczka jest boska :D

a tu troszke moich zakupów :)

Załączniki

• ciuszki i inne 013_resize.jpg
    ciuszki i inne 013_resize.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 25
  • ciuszki i inne 014_resize.jpg
    ciuszki i inne 014_resize.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 34
  • ciuszki i inne 015_resize.jpg
    ciuszki i inne 015_resize.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 25
  • ciuszki i inne 016_resize.jpg
    ciuszki i inne 016_resize.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 28
  • ciuszki i inne 017_resize.jpg
    ciuszki i inne 017_resize.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 28
  • ciuszki i inne 018_resize.jpg
    ciuszki i inne 018_resize.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 31
  • ciuszki i inne 020_resize.jpg
    ciuszki i inne 020_resize.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 33
  • ciuszki i inne 019_resize.jpg
    ciuszki i inne 019_resize.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 29
  • ciuszki i inne 026_resize.jpg
    ciuszki i inne 026_resize.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 31
  • ciuszki i inne 028_resize.jpg
    ciuszki i inne 028_resize.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
confi- sliczne, widze ze szalejesz na maxa twoj synus to juz chyba cala szafe ma!
hehehe zobaczymy jak przywieziemy dziś szafki :D
na razie ma ze trzy siaty ciuszków, cała góra szafy jest zajęta wózkiem i pieluchami, gdzieś tam wala się karton z drobiazgami a my stwierdziliśmy wczoraj ze nasze mieszkanie zaczyna nas osaczać ;)

tu jeszcze mam to co się nie zmieściło w poprzednim poście

sweterek zrobiła ciocia mojej przyjaciólki na drutach, specjalnie dla mojego krasnalka :)

Załączniki

• ciuszki i inne 030_resize.jpg
    ciuszki i inne 030_resize.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 29
Confi śliczny ten sweterek. Zresztą wcześniejsze rzeczy też! Szkoda, że ja nie potrafię na drutach, bo przy takiej ilości wolnego czasu jaką mam teraz też mogłabym takie cudo zrobić. No, ale cóż takiego talentu nie posiadam. Ale to wszystko słodkie. Napatrzeć się nie można!

Confi - piękne te ciuszki!!! Mi też przydałaby się mała wyprawa po sklepach - póki co to wszystko na allegro kupuję, ew. moja siostra (przyszła chrzestna) szaleje po sklepach i lumpkach, hehe..:-D

barmanka79 ja te koszulke kupiłam chyba tylko ze względu na ten napis :D
już się nie mogę doczekac kiedy bedziemy mogli założyć ja Damiankowi :)

na tym zdjęciu jest pościel ;) chciałam by było widać wzór

Confi oj szalejesz ... szalejesz ....

Ja kupiłam ostanio 2 kaftaniki na 56 bo w szpitalu karzą mieć - tak bym ich nie kupowała

A tak to podobają mi sie ciuszki na 74 hehehe
upatrzyłam sobie na allegro

iwona ano szaleję ;) juz czas na to najwyższy , zapomniałam jeszcze o wanience...jestem meeeeega zadowolona bo dostałam taka jaką chciałam czyli nakładana na wannę. mamy tak malutką łazienkę,że ta wanienka będzie prawdziwym wybawieniem, a więc oto ona :)

Załączniki

• wanna.jpg
    wanna.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 30
  • wanna3.jpg
    wanna3.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
świetna jest ta wanienka confi :-) ja odkupiłam od koleżanki zwykła wanienkę z nasadką - bo kąpać Małą to pewnie będziemy w pokoju (mam wąską łazienkę, no i dość niską wannę).. Ale Twoja wanieneczka bardzo mi się spodobała :-D

Do góry