reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
barmanka79 - jeśli chodzi o butelki to ja kupiłam Dr.Brown`s ze specjalnym systemem antykolkowym, ale kupiłam tą większą 240ml z szerszą szyjką - lepiej się do niej np. herbatki wsypuje
Moja córcia ja piła z butelki moje mleczko to potrafiła wypic ok 190ml - poza tym taka butelka większa na dłużej starcza
O ile oczywiście dziecko będzie chciało pic z butelki - bo niektóre nie chcą i tylko cycusia są spragnione

Załączniki

• butelka.jpg
    butelka.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Iwona a ty wiesz że ostatnio nawet widziałam gdzieś butelki Tommee z tą rurką antykolkową w środku? :tak:
o butelkach Dr.Browna słyszałam dobre opinie.
kurczę, u mnie w rodzinie wszystkie dzieci miały kolkę :baffled: choć wiem że każde jest inne...

a wogóle to nasze mamy miały o wiele łatwiej :-p był tylko jeden rodzaj butelek (czy innych produktów) i nie miały wyboru! a my mamy wybór, i co? i tak nie wiemy który będzie dobry i się sprawdzi :confused:

no to ja sie pochwale moimi zakupami wczorajszymi :)
na 1 zdjeciu lampka ktora bedzie wisiala przy lozeczku :)
na przedostatnim zdjeciu posciel jeszcze spakowana, ale na ostatnim widac jak wyglada rozlozona!

ankzoc posciel sliczna! Normalnie cudo... Łozeczko tez bardzo w moim typie! :) No i ta lampeczka... EXTRA. Tez chcialam cos fajnego nad lozeczko znalezc.
Narazie jednak wstrzymuje sie do USG, zeby upewnic sie ze jednak nic nie wyroslo miedzy nogami. Ostatnio maz mnie nastraszyl jak przyczlapalam z rozowym ciuszkiem. "A jak bedzie chlopak?" No i narazie przystopowalam z rozem. Za to mam komode na ciuszki.

ankzoc - ale poszalałas :tak:
SUUUUPER :-)

Ja to nawet juz częśc rzeczy poprałam bo pomyslalam sobie że jak wyłączą ogrzewanie to będzie problem żeby np. pościel wyschła
Więc już czyściutkie, wyprasowane leżą i czekają :tak:

ankzoc - super udane zakupy :tak: i też praktyczne rzeczy już każda kupuje powolutku ;-)
widzę że mamy kolejną mamcie której podoba się pościel Feretti :-), body kopertowe wyglądają naprawdę uroczo, o i butelki Tommee się znalazły w zestawie.. ;-)

no i teraz kapnęłam się co zapomniałam kupić.. :baffled: przypinki do smoka zapomniałam :crazy:

barmanka- tak posiel feretti strasznie mi sie podoba tylko, ze wiesz co ten ochraniacz na lozeczko jest duzy tzn wysoki i jak masz lozeczko na najwyzszym poziomie to tak odstaje, ale juz kombinowalam hahah i jakos go wcisne miedzy materac a lozeczko zeby go obinzyc troszke :), na sile wejdzie i wyglada o wiele lepiej!

reklama
Do góry