reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

a kiedy w ogole zaklada sie takie pajacyki?? bo ja bede ich uzywala do spania bo w uk ciezko jest dostac takie klasyczne spioszki:)

reklama
a jakie kupiłyście łóżeczka dla swych pociech?
ja kupiłam takie z fotki poniżej (tradycyjne 3 poziomy, zdejmowana jedna ścianka). Niestety jeszcze nie mam materaca do niego :-( trudno mi sie zdecydować na jakiś konkretny, wybór o tyle trudny że tutaj nie ma takich jak w Polsce - gryczanych czy kokosowych :wściekła/y::wściekła/y: są same pianki, czy sprężyny, albo mieszane to i to :crazy:

Załączniki

• LRG_E08468.jpg
    LRG_E08468.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 47
iwona bardzo śliczne ciuszki :tak: pajacyki są cudne :tak:
no i powiem ci że mi się też bardzo podobają takie wyjściowe ciuszki, jakie zamieściłaś wcześniej - czyli jakieś spodenki i koszule do tego, dzidzia wygląda w nich tak elegancko i dostojnie ;-);-)

Ja dla córci miałam kokosowy - to była wtedy nowość :-)
Ale twardy był okropnie - obojętnie na której stronie go kladłam

Ale kiedyś oglądałam w TV chyba w programie mama i ja że dobre są tez te zwykłe, wcale nie te nowości i wynalazki gdzie oprocze tego że są antyalergiczne to są twarde jak deski

no z tym przerobieniem łóżeczka na tapczanik to super opcja jest :tak: zawsze można jakąś kaskę zaoszczędzić ;-)
ja mam nadzieję iż jak moje dzidzi "dorośnie" do własnego tapczanika to my już wrócimy do Polski :-) :-) :-)

Piękne te Wasze ciuszki dla Maluszków, aż się człowiek nie może napatrzeć, takie cudne :-)
Ja dostanę łóżeczko, więc nawet nie wiem jak wygląda, ale jest tradycyjne, to wiem, nic poza tym ;-) musze jedynie materacyk i posciel itd. dokupić:-)

iwona- tez slicznusie, u nas mala bedzie miala swoj pokoik, wiec bierzemy takie no i dziadki kupuja lozeczko, wiec chcilismy wziasc takie co strczy na dluzej :)

reklama
Obecnie mieszkamy w mieszkanku 3 pokojowym
Duży - to salon/pokój gościnny
Średni - to pokoik mojej córci
A malutki - to nasza sypialnia :)

A całą wyprawke to sama sobie organizuje
na teściów to nie mam co liczyć a rodzice - wiem że mama jakiegoś śpioszka juz kupiła :-) no i szczoteczke do włosków :tak:

Do góry