reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Paula super kolyska....ale jednak nie na dlugo, mi tez sie takie podobaja ale wole lozeczko starcza na dluzej...my zakupilismy jeszcze takie co pozniej staje sie lozkiem i dziecko moze spac do 8 roku zycia:tak:ale kolyska sliczna.

Jednak na popoludniowe drzemki dla dziecka sa najlepsze lezaczki - kolyski...moja kolezanka ma teraz 1 miesiacznego synka i za bardzo nie lubi spac w kolysce, od znajomych dostali lezaczek - hustawka (np. takie jak fisher price czy chicco) i spi caly dzien tam i odpoczywa...ja juz wiedzialam od dawna ze to jest niezbedny zakup:-D

Nina27 ja ciuszki zaczne prac na poczatku kwietnia jakos, i wrzuce je do pralki i upiore specjalnym proszkiem dla maluszkow:rofl2: recznie upiore tylko rzeczy ktore moga farbowac ale jak sie znam wloze je na reczne pranie do pralki:-Dkochana pozniej nie bedziesz miala sily prac je recznie...a poza tym one sie nadaja do pralki.

reklama
Paula 7 cudowna ta kołyska
Wklejam moje pierwsze zakupowe szaleństwo. Dużo rzeczy dostane od siostry (mam już 3 reklamówki) więc kupiłam tylko to co mnie zwaliło z nóg i nie mogłam przejść obojętnie:-)
Polarek na wieczorne spacerki rozmiar 74 (będzie na dłużej), 2x body kopertowe (żeby było łatwiej) i cudowne 2 pary skarpetek

Załączniki

• PICT0385 [640x480].jpg
    PICT0385 [640x480].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 46
  • PICT0386 [640x480].jpg
    PICT0386 [640x480].jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 47
  • PICT0387 [640x480].jpg
    PICT0387 [640x480].jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 45
  • PICT0388 [640x480].jpg
    PICT0388 [640x480].jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 43
patusia- haha , jak pisalam wczesniej to moj maz strasznie sie na nie napalil :p
zobaczymy jak pojedziemy moze cos znajdziemy w sklepie a jak nie to odkupimy!

Hej mam pytanie kupilam materacyk gryczano-kokosowy z jednej strony wyczuwalne kulki z drugiej twardy i w zasadzie nie wiem po ktorej stronie kladzie sie dziecko?

AgA- gratuluje studniówki, z tym pytaniem to mnie zaskoczyłaś. Nawet nie wiedziałam, że te materace mają różne powierzchnie. Ja bym pewnie kladła na tej gładkiej:-)
Tsarina :-) ja, to nie ta AgA, moja studniowka odbyla sie 12 lat temu....:-D zbieznośc nickow
Pozdrawiam

reklama
AgA z tą studniówką to chodziło o 100 dni do porodu. A co do tych materacy to Pan w sklepie nam mówił, że wpierw kładzie się noworodka na jednej stronie, a potem jak już dziecko samo stoi w łózeczku to obraca się na tą drugą. Tylko nie chcę Cię wprowadzić w błąd i nie pamiętam jak to było, która strona na który okres. Pewnie ta z kulkami pierwsza, a potem ta twardsza, bo na niej chyba lepiej się stoi, ale na prawde nie pamiętam. Zapytaj w sklepie to Ci najlepiej odpowiedzą.

Do góry