reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
ankzoc - :-D :-D
drugą pościel jaką zamówiliśmy (ale to już z innej firmy) to zielona w misie

ula_28 bodziaki w kurczaki i ogrodniczki z 1-ej fotki to normalnie wypasik na maxa :tak::tak::tak:

Załączniki

• 037fo3.jpg
    037fo3.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 38
patusia- łał ale bomba superowe, ja juz sie nie moge doczekac moich zakupow poniedzialkowych, mam nadzieje ze sie udadza. No i ze nie wyladauje w szpiatlu ehhh ale wszytsko sie okaze jutro po wizycie u gina, zreszta juz bede troche wiedziec po wynikach jak je odbiore.

A ja dzis w sklepie ogladalam posciel do lozeczka , jest boska... zobaczymy po ile beda w gdansku, ale jak cos to chyba ja kupie, wyglada jeszcze sliczniej na zywo!
o boze cudowna pusc linka proszę

Patusia 44 śliczne te twoje zdobycze. Tak mi sie podobaja ubranka dla dziewczynek, nie wiem czy zauważyłyście ale mi sie wydaje że trudniej jest dostać coś ślicznego dla chlopczyka:-(
Aneteczka jest tak ale jak sie poszuka to sie dostanie super- ja po syneczku wiekszosc slicznych ubranek pozwoziłam z uk z Nexta, ale w polsce idzie cos dopaść super marki coccodrillo, h&m

ja jak sie dowiedzialam ze bedzie synus to pomyslalam sobie boze co ja na niego wloze przeciez nie ma fajnych ciuszkow dla chlopczykow ale chodzac po sklepach upolowalam naprawde super rzeczy no ale jak mieszkam w uk wiec nigdy nie orientowalam sie w ciuszkach w polsce ale mysle ze tak samo jak tu tak i w polsce mozna upolowac cosik ekstra:) np ja tu zakupilam takie same ogrodniczki co Ula:)

A to moje zdobycze

1. Bluzeczka + spodenki
2. Bluzeczka + sweterek
3. Bluzeczka

Załączniki

• BAWEŁNIANE SPODNIE Z NAJNOWSZEJ KOLEKCJI NEXT.jpg
    BAWEŁNIANE SPODNIE Z NAJNOWSZEJ KOLEKCJI NEXT.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 50
  • BLUZECZKA NEXT Z APLIKACJA MYSZKI.jpg
    BLUZECZKA NEXT Z APLIKACJA MYSZKI.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 46
  • Z APLIKACJAMI CHEROKEE.jpg