reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Iwona ale przepiekne ciuszki takie bardziej dla chlopca ?ale cudne pare to bym nawet dla mojej chyba dziewczynki nigdy nie wiadomo na 100%wziela...bomba
a ktores z was narzekaly ze nie ma slicznych ubranek dla chlopcow...ale sa poprostu piekne...tylko naprawde pewnie trzeba poszukac;-)
pozdrawiam

hej barmanka
ale super lozeczko!!!!!podoba mi sie ten pomysl z opuszczana barierka!!!
moje mozna zmienic na tapczanik pozniej ale nie mozna opuszczaac barierki ....
a to super pomysl bo wtedy lepiej siegac po dziecko czy do karmienia czy przystawic lozko do waszego i maci bliziutko super ja takiego nie znalazlam..
bede czekac na moje jeszcze 2 miesiace nie moge sie doczekac tyle trwa zamowienie bo akurat nie mieli w magazynie....moze bardziej cieszy cos co na co sie dlugo czeka ale chcialabym juz urzadzac pokoik a tak musimy czekac np.z naklejkami bo nie wiemy tak do koca ktore beda pasowac itd.
buzka
gratuluje zakupu slyszalanm ze to supr pomysl od innych mam

a to moja zdobycz!!!:-)

Załączniki

• dom 001.jpg
    dom 001.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 47
  • dom 002.jpg
    dom 002.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 49
  • dom 003.jpg
    dom 003.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 55
  • dom 004.jpg
    dom 004.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 49
Paula prze cudowna ta kołyska kochana :-) zakochałam sie w niej :-)

dziewczynki ktore sie spodziewają synków to link z ciuszkami Oliverka ktory od godzinki tworzę Z szafy OLIVERKA :-) 0- 12 mcy ZAPRASZAM !!!- zbieramy na łózeczko hihi postanowiłam najpierw na babyboom sprubować moze sie uda :biggrin2: - bede dodawać cos codziennie na raz nie uda mi sie wszystkiego powklejać ;-)

Paula kołyska jest prześliczna :tak: :tak:
a do ilu miesięcy dzidzia może tam nocować? ;-)
kurcze, mojego męża szefowa chciała nam takie cudo pożyczyć, ale on się uniósł honorem że woli kupić łóżeczko :nerd: a ono mi się tak bardzo podoba.... ech może jeszcze ponegocjuje z nim troszkę i uda mi się go zmiękczyć :-)

ciesze się Krystynko że ci się podoba :tak: to było w sumie jedno z pierwszych które sobie wypatrzyliśmy z mężem :-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie wiadomo że te wszystkie przepiękne ciuszki trzeba wyprać wyprasować....i tak właśnie się zastanawiam kiedy się za to zabrać...tak samo nie wiem czy prac ręcznie czy wrzucić do pralki..boję się żeby się nie pofarbowały...no ale jeśli ręcznie to wydaje mi się że teraz by było najlepiej bo później to moge nie mieć siły...co Wy na to??

Do góry