reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Ladygap, widzę, ze jednak wózek Coneco kupiliście? Poza tym śliczne zakupy :-D
Dziewczynki, normalnie szalejecie z tymi zakupami:-D aż Wam zazdroszczę, bo też juz bym chciała nakupować tych rzeczy dla Malca, ale muszę czekać... Nie dość, ze płci nie znamy, to jeszcze kaski brak, no i muszę się rozmówić z familią kto, co kupuje (z tesciową na czele) ;-)

reklama
U nas wujek jeden zaplacil nam za wozek my wybralismy i kupilismy a on oddal kase tak sie umowilismy...pradziadek chce kupic kolyske...ciotki zamowily becik wiem ze tego sie juz nie praktykuje ale zamowily taki folklorystyczny u gorali:)
zobaczymy.......tesciowie tez sie dokladaja a sami kupujemy...tak samo rodzice wiec jest milo ......;-)
pozdrawiam
mysle ze jak ktos cos bedzie chcial nam kupic to zabawki i pieluszki ...bo raczej wszytsko chce sama wybrac....a ciuszki juz generalnie mam.....chyba ze na wieksze dziecko ale to nie wiadomo jak z rozmiarem....zobaczymy jedank wolimy kase a sami sobie wszystko kupimy.

Ladygap, widzę, ze jednak wózek Coneco kupiliście? Poza tym śliczne zakupy :-D
Dziewczynki, normalnie szalejecie z tymi zakupami:-D aż Wam zazdroszczę, bo też juz bym chciała nakupować tych rzeczy dla Malca, ale muszę czekać... Nie dość, ze płci nie znamy, to jeszcze kaski brak, no i muszę się rozmówić z familią kto, co kupuje (z tesciową na czele) ;-)

dokladnie kupilismy coneco toledo w wersji 2009, a z ubrankami to jest kilka osob ktore tez nam kupuja rzeczy dla dzidzi i jestemy w stalym kontakcie co i kto kupil zeby sie nie dublowac;-)

U nas wujek jeden zaplacil nam za wozek my wybralismy i kupilismy a on oddal kase tak sie umowilismy...pradziadek chce kupic kolyske...ciotki zamowily becik wiem ze tego sie juz nie praktykuje ale zamowily taki folklorystyczny u gorali:)
zobaczymy.......tesciowie tez sie dokladaja a sami kupujemy...tak samo rodzice wiec jest milo ......;-)
pozdrawiam
mysle ze jak ktos cos bedzie chcial nam kupic to zabawki i pieluszki ...bo raczej wszytsko chce sama wybrac....a ciuszki juz generalnie mam.....chyba ze na wieksze dziecko ale to nie wiadomo jak z rozmiarem....zobaczymy jedank wolimy kase a sami sobie wszystko kupimy.

ale fajnie cala rodzinka sie wkrecila w zakupki, fajnie a jakie duze ulatwienie dla rodzicow!!! Sliczne rzeczy kupilas!!!

mamusie sliczne ubranak....no juz tuz tuz.... ja tez zaczynam juz po woli szalec...

Krystyna Ladygab sliczne te wasze ciuszki....:tak::-Dsuper slodkie, widze ze mamusie poszalaly:-D i dobrze!!! najlepszy czas promocje ja tez poszlalam teraz jak juz cos kupie to w marcu moze poczatek kwietnia:-)

ladygab ale super ta wyprawka co kupilas tyle ciuszkow i wszytskie piekne!!!naprawde i cena super za taka ilosc:)
teraz to rzeczywiscie musisz unikac sklepikow zeby nie przedobrzyc w ilosci ciuszkow!!
gratuluje!!!;-)

hej
tez juz to widzialam w jednym sklepie ale czy to jest dobre dla dziecka zdrowe?
wygodne pewnie dla nas !!!bo nie trzeba sie meczyc z kocykiem i z zawijaniem...mnie sie podoba jako pomysl ale doradzcie czy to jest dobre prosze!!!!!

a ja jeszcze kupiłam 2 pary maleńkich rajtuzek są słodkie
DSC00290.jpg

reklama
dziewczyny ja nie jestem specjalistka w tych sparwach, ale wydaje mi sie ze taki otulacz nie jest najlepszym wyjsciem dla dziecka, poprostu uniemozliwia on rozwoj maluszka chodzi tu o jego ruchy, malec jest skrepowany, łacznie z raczkami, kiedys w programie mamo to ja odradzali nawet rekawiczki niedrapki, czy jak to sie tam nazywa :)

Do góry