reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Ladygab - No ja wczoraj pierwszy raz w sklepie wypatrzyłam, wcześniej widziałam na zdjęciach którejś z Dziewczyn na forum. A że taki czteropak jak na zdjęciu kosztował w Carrefour 19 złotych, to się nawet nie zastanawiałam. Co prawda nie jestem fanką różu, ale niech tam... ;-):-)
Patusia - Właśnie z myślą o samym początku wzięłam takie, żeby był łatwy dostęp do pępuszka. No i te mają rozmiar 54 (pierwszy raz spotkałam) i są odrobinę mniejsze niż 56, więc pomyślałam, że do szpitala i na te pierwsze dni będą jak znalazł. :-)

Super są te body kopertowe. Ja narazie widziałam tylko z długim rękawem więc poczekam bliżej wiosny. Pewnie pojawią się i z krótkim. Podobno można je dostać również w 5-10-15

foxy-bardzo fajne te ostatnie ja wlasnie tez takie uzywalam na poczatku az sie nabierze wprawy w ubieraniu:tak:

Ja miałam takie jedno body i powiem szczerze że bardzo fajna rzecz, szczególnie na początku. Ale pamiętam jak się męczyłam z zapinaniem tego cuda bo miało mnóstwo napek. Poszłam akurat do lekarza i potem nie mogłam pozapinać. Myślałam że zapadnę się ze wstydu pod ziemię a lekarz mało nie przewrócił się ze śmiechu.

Ja miałam takie jedno body i powiem szczerze że bardzo fajna rzecz, szczególnie na początku. Ale pamiętam jak się męczyłam z zapinaniem tego cuda bo miało mnóstwo napek. Poszłam akurat do lekarza i potem nie mogłam pozapinać. Myślałam że zapadnę się ze wstydu pod ziemię a lekarz mało nie przewrócił się ze śmiechu.
Aniu - tez miałam na poczatku trudności z nimi -ale trening czyni mistrza :-)

reklama
ja już to chyba nic dla synka nie kupie. Całą szafkę i pudło mam zawaloną ciuszkami dla szkraba.Większość sama kupiłam, trochę babcie a troche dostałam.Uzbierało sie tego i mały bedzie miał w czym chodzic nawet do 9 miesiąca. Chyba sie zagalopowałam, bo tych malenkich rzeczy mam strasznie dużo i nawet nie wiem czy we wszystkich ciuszkach synka choć raz ubiore, ale takie miłe jest kupowanie dla maleństwa. Nie mogłam sobie tego odmówić teraz chyba bedzie mi brakować tych wypadów po ciuszki i szukania jakiś przecen żeby taniej było:)

Do góry