reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

confi- wiesz kochana, zupelnie sie z toba zgadzam, mozna znalesc same ciuszki markowe angileskie, niemiecki i rewelacyjne gatunkowo! Ja to mam tylko taki problem, ze mój maz powiedzial, że dopuki go stac to bedzie kupowal nowe dla swojej coruni, tylko sobie nie zdaje sprawy, że dziecko szybko wyrasta i ze kupi ladny komplecik za 50 zł w sklepie to za miesiac juz corcia w niego nie wejdzie!

reklama
ankzoc...mój narzeczony ma to samo zdanie...faceci są jednak osobnym gatunkiem:-D
wybierz się na takie zakupy sama i kupuj ile wlezie ... metki Cię wybronią ;)
ja ostatnio nabyłam ciuszki "mothercare" "next" "Disney Baby" itp... gwarantuję Ci ,ze Twój mąż nawet sie nie zorientuje ,że to z "ciuchów" a Ty nie odczujesz 'czarnej dziury" w portfelu ;)

tez jestem zdania, ze nie ma co kupowac wszytskich ubranek nowych, bo zanim sie obejrzymy dzidzia wyrosnie i nawet dobrze nie pochodzi, mam juz pelna szafe ubranek uzywanych ale dla straszego dziecia, mialam dostac pelno ciuszkow dla maluszka ale sie okazalo ze nie bedzie tam tych najmniejszych, wiec musze kupic sama:-)

confi- wiesz kochana masz zupelna racje, ci faceci to sa naprawde z marsa hahahha, powiem ci ze ostatnio ciocia mi przywiozla cala siatke, body, pajacyki, sukienusie, ogrodniczki takie slicznosci i swetereczki, ale narazie leza u mamy w szafie hahaha :) . Gatunkowo sa rewelacyjne, takie przyjemne dla cialka, i tez wlasnie z disneya, next, mothercare i jeszcze jakies :)

ankzoc i tak trzymaj :D
wilk będzie syty i owca cała ;)
a jak Twój mąż ma tyle kasy to niech śmiało kupuje nowe ciuszki ;) fajnych ciuszków nigdy za wiele :D

achhh zapomniałam dodać,że kolor wózeczka to jasny fiolet :)

imagination - dziękuję :D mnie się tez podoba ;)

Ostatnia edycja:
ankzoc :) dziękuję ...fajna stronka ...kólka są owszem sliczne ale ja mam hopla na punkcie fioletu ;)
no i kolor dokładnie jaki chce to wrzos (109)

reklama
Confi bardzo ładny wózio , aja też byłam ostatnio w sklepie z uzywana odzieża -wczoraj i poszłamz mysla o dzieciaczkach a wyszłam z 5 swetrami dla siebie 3 z h&m+ i dwa innehihi

Do góry