reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

hej\
dziewczyny
apropos laktatorow tez chce kupic z aventu ale czy ten elektryczny czy reczny lepszy bo rozne opinie slyszalam!!!!!!!
pozdrawiam

reklama
Confi bardzo ładny wózio , aja też byłam ostatnio w sklepie z uzywana odzieża -wczoraj i poszłamz mysla o dzieciaczkach a wyszłam z 5 swetrami dla siebie 3 z h&m+ i dwa innehihi
i bardzo dobrze kochana :) ja rozumiem ,że dzieci sa ważne ale o sobie także nie należy zapominać . Piękna mamusia to szczęsliwa mamusia ;)

ja też mam ręczny AVENT jest ok ale tak apropo mało go używałam bo miałam tylko tyle pokarmu że starczało na styk nic w nadmiarze ale mimo to karmiłam prawie 6 miesięcy :tak:

Ja tez kochane jestem za laktatorami z Aventu jak i butelkami tej firmy i chicco...:-Dponoc sa bardzo dobre...z relacji mam.

Kokoszka ...ja bardzo polecam ( z opowieści mam używających tych butelek) butelki Tommy Tipee są tak zrobione ,że maluszek nie połyka powietrza i rzadziej miewa kolki ;)
Dlabobaska.pl: Tommee Tippee: Butelka 260 ml (2 szt.)

zakupiłam ostatnio od użytkowniczki naszego forum parę ubranek ...to sie pochwalę ;)

Załączniki

• p1200014ny8.jpg
    p1200014ny8.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
  • p1200016ux7.jpg
    p1200016ux7.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 37
  • p1200020jo6.jpg
    p1200020jo6.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 40
  • p1200026pj6.jpg
    p1200026pj6.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 38
  • p1200031ke1.jpg
    p1200031ke1.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 35
  • pa270052yz0.jpg
    pa270052yz0.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 39
Confi-piekne sama musze wystawic po synku na allegro ciuszki- sa sliczne i nie zniszczone i mam wielki sntyment do nich - tylko musze sie zmobilizowac i porobic fotki

To i ja się pochwalę, co upolowałam. Bodziaki z krótkim kupiłam już dawno, ale jakoś brakowało mi weny, żeby im foty pstryknąć. :-) Pod zwierzątkami jest napis "best friends", a na żółtym "best baby in town".

Załączniki

• IMG_1146 (600 x 450).jpg
    IMG_1146 (600 x 450).jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_1148 (600 x 450).jpg
    IMG_1148 (600 x 450).jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_1149 (600 x 450).jpg
    IMG_1149 (600 x 450).jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 70
Foxy924- fajnie zawijane sa te body na ostatniej fotce, nie spotkalam sie z takim krjem jeszcze:) Ja dzisiaj kupilam 2x spioszki za 13zl, i 2 x pajac za 14zl, jaka wyprzedaz byla, niestety sa takie cieniutkie, pewnie po kilku praniach sie rozleca;-)

reklama
Do góry