reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

co do butelek tylko z aventa przy córce ich używałam są super miałam tylko 1 dużą i 1 małą i to wystarczyło co do smoka to też kupiłam podobny ten na zdjęciu on ma świecącą rączke i jak nam się w nocy gubił to można go było szybciutko znależ pod łóżeczkiem bez zapalania światła :-Dmój M do tej pory się śmieje jak właził pod łóżeczko w poszukiwaniu świesącego smoka:-D

reklama
Justyna_0 zgadza się ...będzie synek :) To już chyba po ciuszkach widać co? ;)

Twoje zdobycze tez słodkie ... te buciki rozłozyły mnie na łopatki :D

Anetka śliczny wózeczek jednak ja bym się zastanowiła nad trójkołowcem , bo juz na schody nie wejdziesz tak łatwo ;)
jednak jak nie bedziesz się wybierać albo bedziesz miała pomoc to jak najbardziej ...bardzo zgrabny wehikuł ;)

a to jeszcze parę moich zakupków :) nazbierała się już cała siatka ...dobrze ,że szafka nam juz "się robi" bedzie gdzie to składowac ;)

Załączniki

• ciuchy2 001.jpg
    ciuchy2 001.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 39
  • ciuchy2 002.jpg
    ciuchy2 002.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 35
  • ciuchy2 003.jpg
    ciuchy2 003.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 41
  • ciuchy2 004.jpg
    ciuchy2 004.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 32
  • ciuchy2 005.jpg
    ciuchy2 005.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 31
  • ciuchy2 006.jpg
    ciuchy2 006.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 35
Confi-oj idzie oszalec ogladajac te wszystkie ciuszki.... i tak ladygab napisala chce sie wejsc do sklepu i wykupic wszystko:-pMoj ulubiony sklep z ciuszkami dla chlopcow to H& M no poprostu tam sie rozplywam:-Di wlasnie takie bluzy jak ta brazowa strasznie mi sie podobaja:-D:-Dpieknosci!!!!

Dziewczynki, ciuszki macie cudne, napatrzeć się nie można :-):-):-)
Co do butelek z AVENTa, to jedną dostałam na szkole rodzenia. Wygląda ciekawie, więc pewnie dokupię jeszcze jedna dużą i starczy...
A to wlasnie ona i gryzak (kupilam go dla synka kolezanki, ale jak od czerwca sie nie widzialysmy, tak nadal nie jest dane nam sie spotkac. tak wiec gryzak bedzie dla mojego Szkraba):-)
Zobacz załącznik 112971 Zobacz załącznik 112972

Korci mnie, by pokupować juz ciuszków a ciuszków, a tu płeć jest wielką niewiadomą:-( Niby ma byc chłopak, ale teraz to juz sama nie wiem... Brzuszek ma chłopczykowy, jak wiele z Was... Ale co będzie? Nie wiem:-( a ciężko trafić na unisexy:dry:

Ostatnia edycja:
:-D Justynko masz rację chciałoby się chciało tylko kasy za mało ;)

w każdym razie do H&M na razie nie wchodzę bo bym chyba oszalała, ostatnio byłam kupic tam prezent dla mojej dwutygodniowej bratanicy i zwariowałam :tak:
nie wiedziałam za co mam chwycić . Tę bluzę kupiłam w ReKids i były jeszcze inne wersji kolorystyczne ...chyba tam wrócę :yes:

Anetka, extra wózeczek. Fajne sa te na 3 kółkach :-) Kolorek akurat mi sie nie podoba, ale wyglada ok.
My kupujemy (znaczy ja sama wybralam, bez konsultacji) okolo porodu, by przyszlo na czas, na allegro, taki:
WÓZKI CONECO V3 + FOTELIKI Z ADAPTEREM +GRATISY ! (534037082) - Aukcje internetowe Allegro
te v3 są dla mnie naj... wielofunkcyjny, więc taki jaki chciałam:-)

Mykam spać, dobrej nocki:tak:

Ja tez sie zdecydowalam na coneco, tyle ze ulepszona wersje bo v4, a to dlaczego:
sklada sie tak ze prawie go nie ma
spacerowka ma ruchome opracie, w v3 jest nieruchome
w gondoli jest jednolity kolorek-nie ma paskow od ktorych mozna dostac oczoplasu
roznica w cenie wynosi ok 50zl

Ogladalam oba V3 i V4 na zywo, rozbebeszylam oba i polecam V4

Ja tez sie zdecydowalam na coneco, tyle ze ulepszona wersje bo v4, a to dlaczego:
sklada sie tak ze prawie go nie ma
spacerowka ma ruchome opracie, w v3 jest nieruchome
w gondoli jest jednolity kolorek-nie ma paskow od ktorych mozna dostac oczoplasu
roznica w cenie wynosi ok 50zl

Ogladalam oba V3 i V4 na zywo, rozbebeszylam oba i polecam V4
ooo... dobrze wiedzieć :tak: dzieki za rady, wezmę wiec pod uwagę v4. Zaraz poszukam na allegro :-)

confi- super ciuszki, u nas w miescie nie ma h&m ani reservd, więc musze na zakupy wybierać się do gdańska, i wlasnie jedziemy 16, ciuszki sa superowe, chyba tam oszaleje jak pojade :), zreszta moj maz tez nie moze się oprzec tym slicznosciom a w szczegolnosci sukienczkom dla naszej coreczki!
a miałam zapytać, są jakieś przeceny, promocje teraz na ciuszki dla maluszków??

reklama
ankzoc przeceny jeszcze są ..te zimowe ,ale warto się spieszyc bo lada moment nie będzie a jest tyyyyle słodziaków do nabycia :)
powiem Wam ,że rozgladam się również w secondhandach ponieważ ciuszki są tam najczęściej dobrych marek i nowe albo prawie nowe za grosze...zdecydowałam ,ze te ubranka najbliżej ciała kupię nowiutkie ale na spodenki, bluzy itp warto rozejrzeć się własnie w "ciuchlandach" tym bardziej,że nasze pociech będa błyskawicznie wyrastały ze swoich ubranek :)

Do góry