reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Confi , ladygab- jakie piekne ciuszki,w szczegolnosci zielone body!!! czy wy tez bedziecie mialy chlopczykow???

A to moje sobotnie zakupki :-Djuz nie moglam dluzej wytrzymac!!!

Załączniki

• P010209_17.26.jpg
    P010209_17.26.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 55
  • P010209_17.27.jpg
    P010209_17.27.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 59
  • P010209_17.28.jpg
    P010209_17.28.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 57
  • P010209_17.28[01].jpg
    P010209_17.28[01].jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 56
  • P010209_17.31.jpg
    P010209_17.31.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Ja tez szaleje - odkąd wiem że będzie chłopak to zaczął się szał zakupów :-D
Mam juz ubranka (na 56 to 2szt. body oraz 1 śpioszki)
A tak to kupuje na rozm. 0-3

Poza ubrankami to mam juz 2 ręczniczki, komplety pościeli - Drewex z serii HIPPO oraz mis na chmurce beżowy i kocyk :)

Nawet juz wózek kupiłam Peg Perego hehehe oraz fotlik samochodowy - był w zestawie

Ale jak się urodzi dziewczynka :szok:... to nawet imienia dla niej nie mam

Ostatnia edycja:
Confi , ladygab- jakie piekne ciuszki,w szczegolnosci zielone body!!! czy wy tez bedziecie mialy chlopczykow???

A to moje sobotnie zakupki :-Djuz nie moglam dluzej wytrzymac!!!

w sumie to nie wiem kogo sie spodziewac...gin powiedzial ze moze byc chlopak ale nie jest pewien, wiec w sumie nie wiadomo, ale ubranka staram sie kupowac w raczej uniwesralnych kolorach:-)

A wszystkie ubranka sa tak fajne i slicznusie ze wykupilabym cale sklepy najchetniej...

A ile cieplejszych rzeczy kupujecie w najmniejszym rozmiarze???bo ja mam tego pajacyka szarego i na razie lzejsza polarowa bluze( ta niebieska), chce jeszcze kupic cieplejsze porteczki i mysle ze to wystarczy, w sumie nie wiadomo jaki ten maj cieply bedzie...

w sumie to nie wiem kogo sie spodziewac...gin powiedzial ze moze byc chlopak ale nie jest pewien, wiec w sumie nie wiadomo, ale ubranka staram sie kupowac w raczej uniwesralnych kolorach:-)

A wszystkie ubranka sa tak fajne i slicznusie ze wykupilabym cale sklepy najchetniej...

A ile cieplejszych rzeczy kupujecie w najmniejszym rozmiarze???bo ja mam tego pajacyka szarego i na razie lzejsza polarowa bluze( ta niebieska), chce jeszcze kupic cieplejsze porteczki i mysle ze to wystarczy, w sumie nie wiadomo jaki ten maj cieply bedzie...

Masz racje ladygab, ja np nie lubie rozowego koloru i nawet jak bym miala dziewczynke to nie kupowalabym ubranek w tym kolorze.A dla Marcelka stawiam na kolory teczy.Bardzo podobaja mi sie zolte i zielone ciuszki.

Co do rozmiarow ubranek to narazie kupilam ten dresik bialy w rozmiarze 2-4 mc,pajacyka tez 3-6 mc a tak to mam sporo rzeczy od kolezanki ale w rozmarach 0-3 i sa tam tez jakies spacerkowe kombinezony.

Anetka wozeczek super, ale ja nie jestem do konca przekonana do 3 kolek.Wydaje mi sie ze 4 kolowy jest latwiejszy w prowadzeniu.

Imagination-podobaja mi sie takie wozeczki z koszykiem. A on ma tez funkcje siedzaca?

Ja narazie nie rozgladalam sie za wozeczkami, na pocztaku myslelismy nad uzywanym(wiadomo koszty) ale teraz moj tato sie zdeklarowal ze chca z mama kupic wozeczek dla pierworodnego i to nowy.Natomiast tescie chca kupic fotelik do samochodu i teraz zastanawiamy sie albo nad 0-18 albo 9-36 kg.Czy ktoras mama moze podpowiedziec ktory oplaca sie bardziej kupic?

Anetka, extra wózeczek. Fajne sa te na 3 kółkach :-) Kolorek akurat mi sie nie podoba, ale wyglada ok.
My kupujemy (znaczy ja sama wybralam, bez konsultacji) okolo porodu, by przyszlo na czas, na allegro, taki:
WÓZKI CONECO V3 + FOTELIKI Z ADAPTEREM +GRATISY ! (534037082) - Aukcje internetowe Allegro
te v3 są dla mnie naj... wielofunkcyjny, więc taki jaki chciałam:-)

Mykam spać, dobrej nocki:tak:

Imagination - rewelacyjny jest ten wózeczek!! I cena w miarę przystępna :-) Ja też jeszcze zwlekam z zakupem.. Tymbardziej, że tak naprawdę do końca nie jestem na żaden zdecydowana (decyzje niestety podejmujemy wspólnie z mężem -a to trwaa... I jego upodobania tak często się zmieniają...) .
Na szczęście nie wtrąca mi się do ciuszków ;))) Ale ten wózeczek naprawdę jest SUPER!!!

reklama
Justyna 0- to zalezy tylko od was. Ja ci napiszę tak- milelismy przy pierwszej dzidzi pierwszy fotelik 0-13 i starczył 7-8 miesięcy na upartego teraz Oliverek jeżdzi w foteliku 0-18 i sadze ze jeszcze w nim pojezdzi z rok- bo teraz wazy 14 kg a ma niespełna 2 latka. Teraz mąż zadeczydował,że do naszego X-landerka dokupimy fotelik 0-13 by móc wozic dzidzie w nosidełku na samym stelażu. Ja ci powiem szczerze ,że rozważałam opcje kupienia drugiego w przedziale 0-18 ale tego fotelika nie da sie nosic ze sobą w postaci nosidełka i za każdym razem trzebaby był budzić dzidzię wyciągać z nosidełka i nieść na rękach. Poza tym jak sie gdzies w gosci idzie dzidzia moze spokojnie spac w takim foteliku i nie musisz sie martwić ze spadnie z łóżka u kolezanki . Na 100 wiec kupujemy 0-13 najpierw :-)

Do góry