reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
a to pare z pierwszych zakupow...pozniej wstawie reszte...:-)

Załączniki

• nowy rok 2009 015.jpg
    nowy rok 2009 015.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 48
  • nowy rok 2009 016.jpg
    nowy rok 2009 016.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 45
Paula, Ania_77 super ciuszki kochane, Ania sliczna czerwona sukieniunia no cudo!!:-DPaula super kurteczka:tak:gratuluje polowanka...pozniej postaram sie wkleic moje:cool2:

A to moje "zdobycze":-)

Załączniki

• ubranka01.JPG
    ubranka01.JPG
    15,6 KB · Wyświetleń: 47
  • ubranka02.JPG
    ubranka02.JPG
    14,6 KB · Wyświetleń: 44
  • ubranka03.JPG
    ubranka03.JPG
    13,5 KB · Wyświetleń: 39
  • ubranka04.JPG
    ubranka04.JPG
    12,6 KB · Wyświetleń: 47
  • ubranka05.JPG
    ubranka05.JPG
    16,1 KB · Wyświetleń: 41
  • ubranka07.JPG
    ubranka07.JPG
    13,8 KB · Wyświetleń: 38
  • ubranka08.JPG
    ubranka08.JPG
    9,9 KB · Wyświetleń: 38
jola- no to swietnie...hehehe
anma- fajne ciuszki....
patusia- no ja narazie nie moge poszalec zbytnio ale jak wroce z urlopu to tez lece juz na wieksze szalenstwo... wstaw fotki po srodowych zakupach...

Hej dziewczyny, mam pytanie. Moje zakupy musze przełożyc dopiero na koniec lutego, ale wole wcześniej miec liste potrzebnych mi rzeczy. Wiemy juz, że będziemy mieć dziewczynke. Urodzi się w połowie maja, więc całą jeszcze wiosne i lato będzie migła chodzić w letnich ciuszkach. Tylko czy dla dziecka tak do 5 miesiąca warto kupowac sukieneczki? Są śliczne, cudne i wogóle, ale czy praktyczne?

reklama
Do góry