reklama
jola466
Majowe mamy'09
Paula- widze ze mamy podobne gusta- bo taka sama kurteczke kupilam wczoraj tzn. dwie. No i z tego pierwszego zdjatka to mam takie same bodziki. Hi, Hi......
A to moje "zdobycze":-)
Załączniki
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Paulinko Anma -jakie słodkości, mi mąż obiecał ,że w środę mnie weźmie na male szaleństwo - juz sie doczekać nie mogę hihi
patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Na 100% to zrobię kochaniutkajola- no to swietnie...hehehe
anma- fajne ciuszki....
patusia- no ja narazie nie moge poszalec zbytnio ale jak wroce z urlopu to tez lece juz na wieksze szalenstwo... wstaw fotki po srodowych zakupach...
tsarina
MamaPower!
Hej dziewczyny, mam pytanie. Moje zakupy musze przełożyc dopiero na koniec lutego, ale wole wcześniej miec liste potrzebnych mi rzeczy. Wiemy juz, że będziemy mieć dziewczynke. Urodzi się w połowie maja, więc całą jeszcze wiosne i lato będzie migła chodzić w letnich ciuszkach. Tylko czy dla dziecka tak do 5 miesiąca warto kupowac sukieneczki? Są śliczne, cudne i wogóle, ale czy praktyczne?
reklama
tsarina- ja też bedę miała córeczke i jest to moje pierwsze dziecko, ale nie wyobrazam sobie zeby nie kupic sukieneczki dla małej, chociaz takie bawełniane, ale praktyczne sa takie na szeleczkach ktore mozna sobie skrcac , mi starsznie podobaja sie takie bawelniane na lato
CUDNA nowa sukienka Fleur Dete na 62 (526626179) - Aukcje internetowe Allegro
CUDNA nowa sukienka Fleur Dete na 62 (526626179) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: