reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

oczywiście odbieram w foteliku bo my też samochodem.co do rożka to nie kupuję bo myślę że się nie przyda:) największy problem to wózek jaki kupić bo mieszkam na 4 piętrze w bloku :(

reklama
witam
mam pytanko jak to jest z tymi rozmiarami bcikow?
tzn 18 to jest na ile miesiecy czy ktos wie?]
prosze o pomoc pozdrawiam

hejka, ja rożek dostałam, więc będe korzystać, a ten co umieściłam, to taki który bardzo chciałam. Wogóle, to nie podobaja mi się ciuszki zbyt przerysowane postaciami, z wielkimi aplikacjami i takie tam. Tak jak te sukienki, ktore kupiłam i Wam pokazałam. Zwykłe, nie natrętne i śliczne. Dziś wybieram się do Tesco, może jakoś wyciagne tam mojego męża. Cos nie ma chłopak cierpliwości do mnie na zakupach. A samego go nie puszcze!

i dołaczam sie do prośby krystyny_30, jak to z tymi butami jest?

a ja dzis kupiłam dresik H&M dla niuni w rozmiarze 68 bedzie na jesień-

DSCN4059.JPG

Ostatnia edycja:
patusia- ale superowy ten dresik, hello kity , moge wiedziec ile za niego zaplaciłaś bo mam upatrzony jeden na allegro ale nie wiem czy warto kupowac czy lepiej wlasnie w h&m
imagination- fajny kocyk

patusia- ale superowy ten dresik, hello kity , moge wiedziec ile za niego zaplaciłaś bo mam upatrzony jeden na allegro ale nie wiem czy warto kupowac czy lepiej wlasnie w h&m
imagination- fajny kocyk
sama kupłam przez allegro nowy chora jestem i nie ruszam sie z domku :no:
tylko allegro mi zostało a dałam 39zł z przesyłką już

patusia44- śliczny ten dresik naprawde, na allegro mozna kupic naprawde super ciuszki, dużo zdrówka ci życzę

reklama
Do góry