reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Roxy, super butki, na dodatek z Bartka..:-)
wstaw fotkę Nadii w butkach
wstaw fotkę Nadii w butkach
mama Niki
Ewelina
fajne te Nadinkowe buciki,wyglądają na bardzo wygodnejejku niemoge się napatrzeć jak Nadia stoi i chodzi wymiekam normalnie rozczulający widok ,taka mała słodka lala sobie stoiale to szybko poszło Nadince:-)my też musimy zaopatrzyć się w jakieś buciki co by Niki miała w czym dreptać
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Roxy, oj sorki dopiero teraz weszłąm ponownie na ten wątek.. :-(
hihi a dostanę w oko od Ciebie jak poproszę byś założyła jej jeszcze jakoś sukienusie? pewnie tak więc Cię nie proszę :-):-)
powiedz mi jak jej się chodzi w buciksach?
hihi a dostanę w oko od Ciebie jak poproszę byś założyła jej jeszcze jakoś sukienusie? pewnie tak więc Cię nie proszę :-):-)
martalis
mama 24 h
sliczne buciki, tez bym chciala takie rozowe....ale niestety dla chlopcow nie pasuja
Roxy, oj sorki dopiero teraz weszłąm ponownie na ten wątek.. :-(
Nie dostaniesz w oko
Jak się jej chodzi w bucikach Szczerze...to jak na razie nie bardzo jej przypadły do gustu...jest nauczona do miękkich bucików a te są już twardsze,ba twarde
Jak ma je na nogach i idzie to wysoko nóżki podnosi jak bocian
Dziękuje dziewczyny:-)
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
:-):-):-)Nie dostaniesz w oko
Jak się jej chodzi w bucikach Szczerze...to jak na razie nie bardzo jej przypadły do gustu...jest nauczona do miękkich bucików a te są już twardsze,ba twarde
Jak ma je na nogach i idzie to wysoko nóżki podnosi jak bocian
no to normalne że na początku dzieciaczki tak śmiesznie chodzą w tych sztywnych buciksach ;-) właśnie tak jak boćki ale z czasem się przyzwyczai
Podziel się: