reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Mama Niki ... śliczne ubranka....sukienka na pierwszej fotce jest świetna....no i dresik hello kitty wymiata....ja wogóle bardzo lubie ubranka z h&m dziecięce:)

Jolu....super ciuszki...jak zawsze. Dziewczynki zawsze wyglądają jak małe damy:tak::-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny, ta kurtka jest z Next :tak::-):-) (dobrze że Moniq na wakacjach bo już by świrowała ;-):-D), zapłaciłam za nią dość sporo, bo niestety po powrocie z Polski nie załapałam się już na wyprzedaże - ale mimo tego nie żałuje, bo kurtka jest naprawdę extra :tak:
a te kompleciki są St. Bernarda, nie jest to żadna ekstrawagancka marka, ale mi one się bardzo spodobały :tak:

joluś, twoje ciuszki są super - zresztą jak zawsze. najbardziej podoba mi się ta niebieska bluzeczka (fotka nr 4) i jeansy (fotka nr 6) . z drugiego posta urzekły mnie buciki (superowe!!), czerwona sukienka i jeansowa spódnica :tak:

Jolu ciuszki przepiekne juz nie moge sie doczekac zdjec Twoich dziewczynek w nich :tak:

Moze to nic szczegolnego ale to nasz wczorajszy zakup, sluchajcie bodziaki za cale 2,99 tylko w Realu :-D, troche sie pogniotly bo wcisnelam je do torby

Załączniki

• PA300069.jpg
    PA300069.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 59
  • PA300070.jpg
    PA300070.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 57
  • PA300071.jpg
    PA300071.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 59
  • PA300072.jpg
    PA300072.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 55
Aaaaa Barmanka jaka kurtka !!! No zwariowałam !!! Zajebista !...
Ile kosztowała? Powiedz prooooszę :sorry:

Reszta ciuszków też cudna...dziewczynkowe szczególnie,ale wybaczcie kurtka Barmanki mnie rozwaliła i rządzi :-)
Może to dlatego ,ze jestem mamą chłopczyka :sorry:

Ja w dalszym ciągu nie zrobiłam zdjęć Damiankowych nabytków ale nad tym pracuję ....:zawstydzona/y:

Jolu ciuszki przepiekne juz nie moge sie doczekac zdjec Twoich dziewczynek w nich :tak:

Moze to nic szczegolnego ale to nasz wczorajszy zakup, sluchajcie bodziaki za cale 2,99 tylko w Realu :-D, troche sie pogniotly bo wcisnelam je do torby

Owco cudne bodziaki i jaka cena szkoda, że nie ma Reala w moim mieście.

Dziewczyny...fajnie ze podobaly wam sie moje zakupki.....

Owco....nieee no za taka cene to suuper...te niebieskie mi sie podobaja..:-)

A to buciki dla moich kobitek....:-):-):-)

Załączniki

• DSC03983.jpg
    DSC03983.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC03982.jpg
    DSC03982.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC03984.jpg
    DSC03984.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC03985.jpg
    DSC03985.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC03986.jpg
    DSC03986.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03987.jpg
    DSC03987.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 43
owca, no nie wierze - jaka cena :szok::szok: za taką cenę można było hurtem brać :tak: mi również podobają się te niebieskie :tak:

confi, haha szalona mamuśko :-D:-D wiedziałam że nie przegapisz tej kurteczki :happy: kosztowała 32e (jak mówiłam trochę dużo, ale wierz mi warta swojej ceny :tak:), patrzyłam na stronie Next i nie mogłam jej znaleźć więc pewnie to była jakaś stara kolekcja :eek: znaczy się z zeszłego roku ;-)

jola, różowe trampeczki wymiatają :tak: i jeszcze mi się te drugie podobają - chyba złote, tak? - będą pasować do sukieneczki :tak: gdzie je kupiłaś?

Owco....fajne bodziaki:tak: Ja kiedyś w realu znalazłam za 6,99 z hello kitty i kupiłam dwa:tak:

Jolu....słodkie buciki.....mi się te czerwone podobają,zapytam jak Barmanka....gdzie kupiłaś????:-)

reklama
Roxy, Barmanko...dziekuje.....butki kupilam w Adams tzn te czerwone i te zloto -ecru, te trampeczki haftowane w rozyczki zakupilam w qs za cale 3 funciaki za jedna pare....:-):-):-):-)....
Te z Adams tez po polowie ceny ....:-):-):-):-)
a jutro sie chyba polece znowu i zakupie te co mi sie podobaly a nie bylam do konca zdecydowana....:tak::tak:

Do góry