reklama
Mama Niki ... śliczne ubranka....sukienka na pierwszej fotce jest świetna....no i dresik hello kitty wymiata....ja wogóle bardzo lubie ubranka z h&m dziecięce
Jolu....super ciuszki...jak zawsze. Dziewczynki zawsze wyglądają jak małe damy:-)
Jolu....super ciuszki...jak zawsze. Dziewczynki zawsze wyglądają jak małe damy:-)
Ostatnia edycja:
barmanka79
Deus Dona Me Vi
dziewczyny, ta kurtka jest z Next :-):-) (dobrze że Moniq na wakacjach bo już by świrowała ;-)), zapłaciłam za nią dość sporo, bo niestety po powrocie z Polski nie załapałam się już na wyprzedaże - ale mimo tego nie żałuje, bo kurtka jest naprawdę extra
a te kompleciki są St. Bernarda, nie jest to żadna ekstrawagancka marka, ale mi one się bardzo spodobały
joluś, twoje ciuszki są super - zresztą jak zawsze. najbardziej podoba mi się ta niebieska bluzeczka (fotka nr 4) i jeansy (fotka nr 6) . z drugiego posta urzekły mnie buciki (superowe!!), czerwona sukienka i jeansowa spódnica
a te kompleciki są St. Bernarda, nie jest to żadna ekstrawagancka marka, ale mi one się bardzo spodobały
joluś, twoje ciuszki są super - zresztą jak zawsze. najbardziej podoba mi się ta niebieska bluzeczka (fotka nr 4) i jeansy (fotka nr 6) . z drugiego posta urzekły mnie buciki (superowe!!), czerwona sukienka i jeansowa spódnica
Jolu ciuszki przepiekne juz nie moge sie doczekac zdjec Twoich dziewczynek w nich
Moze to nic szczegolnego ale to nasz wczorajszy zakup, sluchajcie bodziaki za cale 2,99 tylko w Realu , troche sie pogniotly bo wcisnelam je do torby
Moze to nic szczegolnego ale to nasz wczorajszy zakup, sluchajcie bodziaki za cale 2,99 tylko w Realu , troche sie pogniotly bo wcisnelam je do torby
Załączniki
Aaaaa Barmanka jaka kurtka !!! No zwariowałam !!! Zajebista !...
Ile kosztowała? Powiedz prooooszę
Reszta ciuszków też cudna...dziewczynkowe szczególnie,ale wybaczcie kurtka Barmanki mnie rozwaliła i rządzi :-)
Może to dlatego ,ze jestem mamą chłopczyka
Ja w dalszym ciągu nie zrobiłam zdjęć Damiankowych nabytków ale nad tym pracuję ....
Ile kosztowała? Powiedz prooooszę
Reszta ciuszków też cudna...dziewczynkowe szczególnie,ale wybaczcie kurtka Barmanki mnie rozwaliła i rządzi :-)
Może to dlatego ,ze jestem mamą chłopczyka
Ja w dalszym ciągu nie zrobiłam zdjęć Damiankowych nabytków ale nad tym pracuję ....
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Jolu ciuszki przepiekne juz nie moge sie doczekac zdjec Twoich dziewczynek w nich
Owco cudne bodziaki i jaka cena szkoda, że nie ma Reala w moim mieście.
jola466
Majowe mamy'09
Dziewczyny...fajnie ze podobaly wam sie moje zakupki.....
Owco....nieee no za taka cene to suuper...te niebieskie mi sie podobaja..:-)
A to buciki dla moich kobitek....:-):-):-)
Owco....nieee no za taka cene to suuper...te niebieskie mi sie podobaja..:-)
A to buciki dla moich kobitek....:-):-):-)
Załączniki
barmanka79
Deus Dona Me Vi
owca, no nie wierze - jaka cena za taką cenę można było hurtem brać mi również podobają się te niebieskie
confi, haha szalona mamuśko wiedziałam że nie przegapisz tej kurteczki kosztowała 32e (jak mówiłam trochę dużo, ale wierz mi warta swojej ceny ), patrzyłam na stronie Next i nie mogłam jej znaleźć więc pewnie to była jakaś stara kolekcja znaczy się z zeszłego roku ;-)
jola, różowe trampeczki wymiatają i jeszcze mi się te drugie podobają - chyba złote, tak? - będą pasować do sukieneczki gdzie je kupiłaś?
confi, haha szalona mamuśko wiedziałam że nie przegapisz tej kurteczki kosztowała 32e (jak mówiłam trochę dużo, ale wierz mi warta swojej ceny ), patrzyłam na stronie Next i nie mogłam jej znaleźć więc pewnie to była jakaś stara kolekcja znaczy się z zeszłego roku ;-)
jola, różowe trampeczki wymiatają i jeszcze mi się te drugie podobają - chyba złote, tak? - będą pasować do sukieneczki gdzie je kupiłaś?
reklama
jola466
Majowe mamy'09
Roxy, Barmanko...dziekuje.....butki kupilam w Adams tzn te czerwone i te zloto -ecru, te trampeczki haftowane w rozyczki zakupilam w qs za cale 3 funciaki za jedna pare....:-):-):-):-)....
Te z Adams tez po polowie ceny ....:-):-):-):-)
a jutro sie chyba polece znowu i zakupie te co mi sie podobaly a nie bylam do konca zdecydowana....
Te z Adams tez po polowie ceny ....:-):-):-):-)
a jutro sie chyba polece znowu i zakupie te co mi sie podobaly a nie bylam do konca zdecydowana....
Podziel się: