reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

JoIu,kupiłam nową.Nie mam Iinka bo bym wam wstawiła.Siostra szukała prezentów dIa córki i przez przypadek u tego samego sprzedawcy była ta kostka. Pięć razy ogIądałam Twoją i tamtą bo nie mogłam uwierzyc.

Ostatnia edycja:
reklama
:-):-).......Moje dziewczyny jeszcze nigdy nie mialy na sobie rajstopek i na to spodni.....:tak:

Np. ostatnio bylo zimno....jak na tutejszy klimat...;-)...mialy na sobie body na ramiaczka, na to sweterek, spodenki no i skarpetki.....ten polarek co mam z Next i czpusie......w wozku sa w spiworku....
a jak wracalismy to im czapki zdjelam i tylko w kapturkach byly....:sorry:

Oj jakbys zobaczyla jak tu dzieci ubieraja.....:shocked2::shocked2::shocked2:

JoIa ,ty im na styczeń futra kup. Wpadną w szok jak wysiądziecie na Iotnisku.:-)

Monika...to fajn ie ze za taka cene nowa dostalas....:tak:
A futer nie zamierzam kupowac....:-D:-D:-D...taka kurtalki im zamowilam

A jak bedzie zimno to na cebulke je ubiore.....:tak::tak:

zreszta..mozecie mi nie wierzyc ( ale na pewno np. Barmanka potwierdzi moje slowa )....wyobrazcie sobie.....jest listopad- grudzien.....no okres zimowy, gdzie ja zamarzam w czpie...a tu pomyka sobie pani z wozeczkiem....owszem ona ma na sobie kurtke zimowa....dziecko tez ale ma bose nogi i bez czapki.....:szok::szok::szok::szok:...i co Wy na to......:shocked2::shocked2:...a spotkalam sie juz nie raz z takim widokiem....:no:

A jak poszlam do lekarza...wtedy co Ameli miala goraczke....no i miala na sobie body na dlugi rekaw..na to sweterek..cienki i czpusie taka cienka...to lekarza pierwsze slowa byly ze dlaczego tak dzieci sa grubo poubierane....:szok::szok:...no az mi glupi sie zrobilo.....na dworze bylo za goraco...:no:

No i napisalam sie jak glupia i mi posta wcielo:tak:
Chcialam wam pokazac jaka bielizne kupilam ostatnio Krzysiowi,bo oprocz tego ze 2 razy w roku kupuje mega paki firmowek dla Ani i Krzysia to bielizne,rajstopki,buty kupuje nowe :tak:

BATKO Body PRĄŻEK r.80 CENA HURTOWA ! (815135514) - Aukcje internetowe Allegro

Batko ŚPIOCHY Paski Sito r.80 Cena hurtowa !! (807801195) - Aukcje internetowe Allegro
BATKO Półśpiochy ELA r.80 Cena Hurtowa ! (807374017) - Aukcje internetowe Allegro
Body Marcelino dł.rękaw PINOKIO r.80 NOWOŚĆ (807732314) - Aukcje internetowe Allegro

No i oczywisci tak jak pisala jola nie przegrzewam dzieci ubieram na cebulke.
jak taka pogoda jak teraz to zakladam Krzysiowi body z krotkim rekawkiem,bawelniana bluzeczke,rajstopki i kombinezon ale cienki z polaru i do wozka na to kocyk i finito
A tak swoja droga to b.lubie polska bawelne i tylko taka kupuje dzieciom
_r_80_cena_hurtowa.html

No i napisalam sie jak glupia i mi posta wcielo:tak:
Chcialam wam pokazac jaka bielizne kupilam ostatnio Krzysiowi,bo oprocz tego ze 2 razy w roku kupuje mega paki firmowek dla Ani i Krzysia to bielizne,rajstopki,buty kupuje nowe :tak:

BATKO Body PRĄŻEK r.80 CENA HURTOWA ! (815135514) - Aukcje internetowe Allegro

Batko ŚPIOCHY Paski Sito r.80 Cena hurtowa !! (807801195) - Aukcje internetowe Allegro
BATKO Półśpiochy ELA r.80 Cena Hurtowa ! (807374017) - Aukcje internetowe Allegro
Body Marcelino dł.rękaw PINOKIO r.80 NOWOŚĆ (807732314) - Aukcje internetowe Allegro

No i oczywisci tak jak pisala jola nie przegrzewam dzieci ubieram na cebulke.
jak taka pogoda jak teraz to zakladam Krzysiowi body z krotkim rekawkiem,bawelniana bluzeczke,rajstopki i kombinezon ale cienki z polaru i do wozka na to kocyk i finito
A tak swoja droga to b.lubie polska bawelne i tylko taka kupuje dzieciom
_r_80_cena_hurtowa.html

Hihi, florencja, zaśmiałam się, bo obejrzałam Twoje zakupki i zobacz. To syn mojego męża siostry (ma prawie 3 miesiące) i strasznie mi się w tych śpiochach podobał :-):-):-)

Załączniki

• IMG_8296.jpg
    IMG_8296.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 56
jola super ta kurteczka :tak:

florencja fajne te ciuszki ;-)

a to moje wczorajsze zakupy.. kolory nie wyszły takie jakie są naprawde..
Ta różowa to przód i tył bluzeczki :tak:

Confi-Świetne zakupy.Z Damiana będzie elegancik jak się patrzy;-)
Świetne koszulki z Next-a,bluzy z kapturem(mam do nich słabość:sorry:),czadowe kozaczki ta niebieskie i pumy,sweterki cacy:-) i te spodenki z żyrafami(Fifi uwielbia żyrafy:-D).Co do pianki to mielismy(Filip juz wyrósł)i u nas się nie sprawdziła.
Moniko1977-Kombinezon pierwsza klasa.
Jolu-Bajera ta kurteczka.Znowu panienki będą zadawały szyku;-)
Florencjo-Twój link zaraz wykorzystam Do tej pory nie kupowałam z Batko bo nie zachwycał mnie ich design ale te ciuszki są urocze:-).Dzięki
A ja dostałam pierwsze zamówione prezenty gwiazdkowe:tak::tak::tak:.Teraz je muszę tylko gdzieś poupychać żeby chłopaki nie wywęszyli:eek:

No moniqsan wlasnie przed chwila przyszla przesylka i jestem b.zadowolona tylko te spioszki kupilam turkusowe z autkiem i do tego kaftanik:tak:
Lubie jak Krzysio w domu jest czasami ubrany jak maly dzidzius wyglada przeslicznie i jest taki slodziak wtedy:-)

reklama
Prosze bardzo mamamatysia bawelna jest rewelacyjna:tak:
anetka551 slodkie te ciuszki najbardziej podobaja mi sie ogrodniczki:tak:
jola ta kurteczka jest cudna zreszta jak wszystkie ciuszki twoich dziewczynek:tak:

Do góry