reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

A my zakupIismy kombinezon na zimę. Nie Iubię takich z przypinanymi butami aIe koIor mi się spodobał. CzapuIka też zimowa. Spodenki są już wieksze-na wiosne.
Confi,mi też podobaja sie puIowerki,bIuza z kapturem extra.

reklama
Confi, Florencja świetne ciuszki!!!
Confi mi się szcególnie podoba bluza biało-czarna. No a strój do surfingu po prostu wymiata!!!
Florencja no niezły zestawik:tak:!!!
Fajne te zabaweczki, ja szukam czegos do wanny, bo mój uwielbia sie pluskać. ostatnio kupiłam mu zółta kaczuszkę(taka jak miałam w dzievcińswtwie) tylko jakiś badziewie nie chce pływać, zatapia się.
A myślałam, że to tylko te moje cholery pływać nie potrafia...

Aneteczka, nie Iubię tych kombinezonów bo odpinają się im butki.Miałam dwa dIa starszaka i w obu się odpinały .Nie wiem może trafiłam na jakieś trefne.

Oj ja też muszę zakupy zrobić. Właśnie się rozglądam w necie. Tylko, że ja głównie teraz chce jakieś pajacyki, kaftaniki i półśpiochy.
dlaczego nie lubisz kombinezonów z butkami??ja tylko na takie patrzyłam jak małemu kupwałam.
Ja też mam jeden z butkami, a drugi bez. I chyba jednak wolę z butkami. Póki co to Natasza nie lubi butów i je zrzuca:tak: Już raz chodziliśmy po sklepie i szukaliśmy kozaczka:tak: Więc wolę jej ich w ogóle nie zakładać i dlatego dla nas jest lepszy kombinezon z bucikami.

Florencja, fajna paka. W ogóle fajne są te duże zestawy ciuszków. Szkoda tylko że nie można ich zobaczyć na żywo (myślę o rozmiarówce, bo moje dziecko chude i długie a ubranka nie są standardowe)

Monia Super ten kombinezon. Też nie lubię z butkami :no:
Wydaje mi się że Moni chodziło o to że woli kombinezon cały, jak śpiochy. Ja taki bym wolała :tak: Już nawet nie chodzi o to że buciki się odpinają (bo akurat moje nie), ale źle się go zakłada (pięta wychodzi mi dziurą, mała jak się wierci potrafi całą stopę z tego bucika wyjąć na zewnątrz) :sorry:

Ostatnia edycja:
Confi.....wow..to zaszalalas kobieto.....juz sobie wyobrazam Damianka w tech bezrekawniczkach..no bedzie wygladal jak maly amant....

Florencjo...oj te paki sa super...szkoda tylko ze dla bliznakow nie ma wyboru....:sorry::sorry:......

Monika....napewno z kostki bedzie maly zadowolony.....u nas nawet ostatnio byli znajomi z 5 miesiecznym synkiem no i tak sie kostka zainteresowal ze az nie moglam uwierzyc....no oczu i lapek od niej oderwac nie mogl....:tak::tak::tak:........Ale ty kupilas nowa...:confused2::confused2::confused2:

No i kombinezon fajny......:tak:....a mije dziewczyny nie maja kombinezonow.....zakupilam im kurtki ale to dopiero jak sie zimno zrobi..bo narazie to dalej w gruby polarek je ubieram....

reklama
Nawet mnie nie denerwuj :oo:
Ja Lilię pakuję w kombinezon, zakładam na rajstopki dodatkowo skarpetki a i tak czasami jak ją z niego wyjmuję to ma chłodne stópki :crazy:
W sam polarek .... materdeja :shocked2:

:-):-).......Moje dziewczyny jeszcze nigdy nie mialy na sobie rajstopek i na to spodni.....:tak:

Np. ostatnio bylo zimno....jak na tutejszy klimat...;-)...mialy na sobie body na ramiaczka, na to sweterek, spodenki no i skarpetki.....ten polarek co mam z Next i czpusie......w wozku sa w spiworku....
a jak wracalismy to im czapki zdjelam i tylko w kapturkach byly....:sorry:

Oj jakbys zobaczyla jak tu dzieci ubieraja.....:shocked2::shocked2::shocked2:

Ostatnia edycja:
Do góry