reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Fajnie dziewczyny ze podoba Wam sie kurtalak....:-)

Florencjo....super te spioszki....podobaja mi sie bo sa haftowane...a nie maja nadrukow....zreszta moj maz nie lubi tych nadrukow bo mowi ze to tak "tanio" wyglada....:sorry::sorry::sorry:......
Zamowilam wlasnie rozowe i zielone to dziewczyny beda mialy jak pojedziemy do Polski....

Aneteczka.....ogrodniczki super i ten bialy sweterek.....fajne zakupki....

m&m's....ja juz kiedys pisalam ze zaczelam robic zakupki online w vertbaudet...to ciuszki francuskie......a teraz sa tam przeceny i kurteczka oczywiscie tez przeceniona....
Vertbaudet – Maternity, Baby & Kids’ fashion & homes collections at great prices

reklama
zreszta..mozecie mi nie wierzyc ( ale na pewno np. Barmanka potwierdzi moje slowa )....wyobrazcie sobie.....jest listopad- grudzien.....no okres zimowy, gdzie ja zamarzam w czpie...a tu pomyka sobie pani z wozeczkiem....owszem ona ma na sobie kurtke zimowa....dziecko tez ale ma bose nogi i bez czapki.....:szok::szok::szok::szok:..
noooo szczera prawda :eek::tak::cool::szok:

florencja, super kolorowe bodziaki kupiłaś, bardzo mi się podobają wzorki :tak:

anetka, bluzeczka i ogrodniczki rządzą :happy:

jola, kurka ty to masz głowę że wynajdujesz takie fajne linki z ciuszkami :cool2::-D

to i ja się troszke porozpływam nad Waszymi zakupkami :tak::-D:-D:-D:

w pierwszej kolejności Jola - ta kurteczka jest po prostu bosska!!! Cudo - wrzuć proszę linka, bo pod koniec grudnia nasz przyjaciel bedzie leciał do Polski, wiec moze uda mi się cos u niego zamowić ;-):-)

confi - ależ z Ciebie dobra guściara - mój Zięciu to szczęściarz - podobają mi się i bluzy i dresy, i butki ...a pianka powalilamnie na lopatki:tak::-D:-D:-D

monika - świetny kombinezonik - ja właśnie szukałam takiego i z butkami i z rekawiczkami (ciężko jest mi dobrac buciki dla Jagi (mamy juz 3 pary kozaków np. i żadne nie są do konca dobre), więc w kombinezonie musiały byc obowiązkowo!!!)
dzięki confi udało nam sie upolować super kombinezonik, ale jeszcze nie miałysmy okazji ubrac sie w niego;-)

anetko - gdzieś Ty takie fajowe ogrodniczki znalazła, co?? Bluzeczka też jest słodziuchna!!!

florencja - widze, że Pani Dorota Batko ma w nas wierne klientki - i ja często dla Małej coś kupuję od niej, a sama osobiście też się obkupuję np. zakupiłam u niej biustonosze do karmienia (z Alles). Jestem bardzo zadowolona z jej asortymentu :tak::tak::tak:

kurcze przepraszam ,że nie odpisuję ale nie ogarniam tych watków czasem....

już nadrabiam...

barmanko ... to zielone to sweterek ,ale fakt na zdjęciu jak bluza wygląda, do tych kamizelek na razie nie mogę znaleźc jakiejś sensownej koszuli ale poszukiwania trwają ...głównie chodzi o to ze ze względu na wzór kamizelek chciałabym by koszula była gładka. W sklepach na razie widziałam same w paski i kratki więc szukam dalej :tak:

Moniq ...tak wygląda jakbym zaszalała ,ale ciuszki nie są z jednych zakupów...widać ze dawno nic tu nie wstawiałam :-D
co do butów to ja mam bzika na ich punkcie...stąd te ilości :zawstydzona/y::-p

Florencja świetna paka ciuszków...sama kiedyś zastanawiałam się nad kupnem takiej paki ale jakoś wolałam wybierać osobno :-p dla mnie to czysta przyjemnośc ale ja mam jedno dziecko więc to nie problem. Jakbym miała taką fajną gromadkę jak Ty to tez bym kupowała hurtowo :tak:

Roxy ... ja tez czasem słyszę "po co takiemu maluchowi buty?" ale wiesz co..mam to gdzieś. Nie lubię i nigdy nie lubiłam śpiochów czy kaftaników...od zawsze ubieram Damiana tak" dorośle" a naszym teściowym współczuję bo nie miały tylu możliwości ile my mamy :tak:

monika1977 fajniutki kombinezon i czapusia z uszkami słooodka :tak:i dziękuję za opinię ;-)

Marzenko dziękuję... ta "bluza" to tez sweterek ;-), nasz ulubiony z resztą. Świetnie sprawdza się w temperaturze ok 10 stopni bo robi za kurtkę :tak:
a pianki sama jestem ciekawa...niedługo wrzucamy na forum hasło pt. basen ;-)

Aneteczka...ja mam tam "pumki" :-p dałam za nie 59 złotych na allegro...Moim zdaniem nie warto kupować nowych bucików bo tak jak mówi Twój M ...dziecko zaraz z nich wyrośnie...

Joluś
dzięki :tak: faktycznie w tym wygląda jak "mały - stary" :-D

a te kurteczki ...boskie, już widzę jak dziewczyny będa wyglądały...jak małe damulki :tak:

Florencja
te ciuszki batko są fajne ale jak już wcześniej napisałam..ja nie lubię śpiochów...Damian z resztą też bo zawsze mu się nogo zaplątują w nogawki, a przyznam ze ostatnio body kupuję w ciuchach u mnie pod domem...mają takie dostawy ze czasem wyjmuję prawie nówki i za 3 złote a nie za minimum 13...za zaoszczedzone pieniądze wolę kupić Młodemu właśnie jakies "frykasy" typu jeansy czy buty firmowe ;-)

Anetka ale słodka bluzeczka z tym napisem :tak:...ta na trzeciej fotce tez mi się podoba :tak:

Mmatysia ja tez uwielbiam maluszki w bluzach z kapturem, co ciekawe pierwszy ciuch jaki kupiłam dla Damiana jak jeszcze w ciązy byłam to własnie bluza z kapturem ... próbowałam znaleźć tego posta ale to grubsze poszukiwania sa :-p
a pianka jest ciut za duża więc mam nadzieję ze się przyda ;-)

aga_k_m a ja własnie miałam pisać jak Jaga w tym kombinezonie się czuje...to zrób jej zdjęcie choć w domu...:tak:;-) ciekawa jestem jak się prezentuje moja synowa :-)

A ja kupiłam Mani taki płaszczyk.

Załączniki

• SNB12318.jpg
    SNB12318.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 36
m&m's - no ładniutki ten płaszczyk i zapewne bardzo mięciusiii :tak::-D
Czekam na fotkę Mai w tym cudeńku:tak::-):-):-):-)

m&m, wow ale super płaszczyk, normalnie rewelka :tak:

a ja wrzucam foteczke zabawki którą synek dostał bez okazji od mojej koleżanki. zabawka jest na przyssawce więc można ją "przykleić" do tacki od wysokiego krzesła ;-)

2jci1c.jpg

confi ciuszki super ja tez mam takie kamizelki w serek z nexta b.je lubie i nawet do zwyklego body wygladaja b.fajnie.Podobaja mi sie taz buciki
Ja jakis czas temu tez kupilam taka pake ciuszkow i jestem zadowolona

Angielska wyprawka dla chłopca 6-9 M nr92 (773168796) - Aukcje internetowe Allegro

Witam Drogie Mamy. :-)
Bardzo podoba mi się ten wątek! Ja swojemu synkowi ostatnio kupiłam super ciuszki na ciuszki-bobas.pl strasznie fajny sklepik.
Polecam! :) :tak::tak::tak:

reklama
Witam Drogie Mamy. :-)
Bardzo podoba mi się ten wątek! Ja swojemu synkowi ostatnio kupiłam super ciuszki na ciuszki-bobas.pl strasznie fajny sklepik.
Polecam! :) :tak::tak::tak:

Czy my jesteśmy pod jakimś ostrzałem??? :eek::eek::eek:
Ma jednego posta i akurat trafiła z nim do nas??? :eek::eek::eek:
To już drugi taki przypadek. Że niby na całym bb, tylko my mamy taki wątek??? :oo:

Do góry