reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

następnie czapki i buty :-)

Załączniki

• ciuchy 002_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 002_zmień nazwę.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 45
  • ciuchy 020_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 020_zmień nazwę.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 43
  • ciuchy 021_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 021_zmień nazwę.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 47
  • ciuchy 022_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 022_zmień nazwę.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 49
  • ciuchy 023_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 023_zmień nazwę.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 49
  • ciuchy 024_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 024_zmień nazwę.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 44
reklama
kurczę ...mój syn będzie dresiarzem :eek::-D

Załączniki

• ciuchy 005_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 005_zmień nazwę.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 31
  • ciuchy 006_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 006_zmień nazwę.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 34
  • ciuchy 017_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 017_zmień nazwę.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 41
  • ciuchy 016_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 016_zmień nazwę.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 45
  • ciuchy 029_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 029_zmień nazwę.jpg
    77,7 KB · Wyświetleń: 41
  • ciuchy 030_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 030_zmień nazwę.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 36
Confi, zielona bluza jest śliczna, ale kamizeleczki w serek - wymiatają!!!!! rewelacyjne, a jak sobie wyobrażam Damisia w nich, to normalnie WOW!!!!!! :-)

zmęczone? Nie??? No to jedziem dalej :-D:-D:-D
ostatnie zdjęcie przedstawia nasz absolutny hit , piankę do surfowania :-D Damiś będzie zadawał szyku na basenie następnym razem :-p:-p:-p

Załączniki

• ciuchy 010_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 010_zmień nazwę.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 41
  • ciuchy 011_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 011_zmień nazwę.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 35
  • ciuchy 025_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 025_zmień nazwę.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 38
  • ciuchy 027_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 027_zmień nazwę.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 43
  • ciuchy 031_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 031_zmień nazwę.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 36
  • ciuchy 019_zmień nazwę.jpg
    ciuchy 019_zmień nazwę.jpg
    78,6 KB · Wyświetleń: 50
zabawek nie robiłam bo sa już dośc mocno wycyckane ;-)
ostatnio kupiłam mu tylko książeczkę pluszową z Rossmana, piszczy , szelaści...w sumie fajny gadżet...
No to chyba nadrobiłam z nawiązką co? :-D:-D:-D

m&m's dziękuję Kochana...ostatnio założyłam Damiemu tę brązową kamizelkę, co prawda na body ale i tak wyglądał jak mały elegant :tak:;-)

łoooo confi, dajesz czadu :rofl2:
mi też się podoba zielona bluza z kapturem, fajne kolorki. kamizelki w deche - muszę poszukać takich, już sobie wyobrażam pod spód koszula i na to kamizelka :tak::cool2::cool2:
no i ja mam bzika na punkcie ogrodniczek :sorry: widzę że na zimę jesteście gotowi :tak:
a co to śmieszny alibabek będzie z niego :rofl2: mówię o spodenkach przy dresach (3 fotka) hihihi
no i sweterki też bardzo fajne, urzekł mnie ten w pasy z kapturem :tak:

dobra lece się ubrać, bo ja w szlafroku jeszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D

Ale ja już pisałam :-D Nie o tą mi chodzi :rofl2:
Ja chcę tę materiałową, i wiem że nowa też jest dostępna w sklepie, ale to tak jak z kostką, ja kupiłam nową za 55 pln, w sklepach jest za około 90 pln. Dlatego czatuję na nową na allegro. Ciśniena na zakup aż takiego nie mam, więc dlatego jeśli nadarzy się okazja to kupię, jeśli nie, to dam sobie spokój. I tak już ginę w tych zabawkach :tak::-)
Przepraszam nie doczytałam j:zawstydzona/y:Dzisiaj strasznie po wątkach skaczę bo po kłótni z M jestem strasznie rozkojarzona:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Confi, no, powiem Ci kochana ... szaaalejesz :-D
Damiś ma chyba ze 3 razy więcej ciuszków od Lilijki :happy: Pulowerki najfajniejsze, i ta koszula gnieciona w prążki z czeronymi wykończeniami :tak:
Natomiast w sweterku w warkocze będzie wyglądał na pewno cool.
Super rzeczy :tak:
A buciki .... wow.... Lilia ma na razie jedne (takie z miśkiem kozaczkowate) i jeszcze ich nie założyłam (cały czas śmiga w kombinezonie :sorry:)

mmatysia
spoko, trochę pokręciłyśmy z tymi liczynogo-dżdżownico-stonogami :rofl2:

reklama
Wooow Confi,ale extra ciuszki,swietne te kamizelki,no i pumki male:tak::-D pamietam jak ostatnio moja "tesciowa" powiedziala ze kiedys dzieci do roku w spiochach chodzily i bylo dobrze a teraz to sie przesadza z ubrankami:no::wściekła/y:

Florencjo,wypasiony ten zestawik i chyba sie oplacal,duzo ciuszkow:-):tak:

Do góry