reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

A teraz ja się pochwalę moimi zakupami. Tym razem nie dla Mani a dla mnie. Choć oczywiście kolczyki Mania próbuje mi zabierać i jak je zakładam to bardzo przykuwają jej wzrok. :-D:-D:-D:-D:-D
rzeczy oczywiście w jedynym słusznym kolorze. :-p:-p

4092540932_2b763847b0.jpg

4091782325_beccc892b1.jpg

4091783995_0d0cd629ab.jpg

reklama
120 kg???? :eek::eek::eek: Co Ty? zapas polskich ziemniaków na zimę dla wszystkich sąsiadów wysyłałaś??? :-D

:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D
hi hi hi
No i jeszcze trochę polskiej kiełbasy. Tak tylko tyci tyci na spróbowanie - 30kg. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak na serio to, nie akurat 2 rowery, fotelik rowerowy dla małej, I MASĘ zabawek po Mikołaju. Dla Mani. :-D:-D:-D
jak wypakuję to wkleję fotki.

Tak m&m's - zakupki super. Też ostatnio chciałam kupić sobie wystrzałowe szpilki. Ale stanęłam, pomyślałam "gdzie ja w nich niby pójdę ??? - na spacer z wózkiem? do pediatry? na rehabilitację z Lili?" no i zrezygnowałam, kupiłam sobie kozaczki na płaskiej podeszwie :-D

m&m's.....sliczne kolczyki i szpileczki.....ja kiedys biegalam w szpilkach wszedzie ale teraz to tylko na plaskim albo jakim szerokim niskim obcasie....:-:)-:)-(

a z przeszylka z Polskia to fakt ze z Polski tutaj jest tanio....my ostatnio wysylalismy komputer stacjonarny i kilka szpargalow no i next day delivery kosztowalo nas 12 f....paczka 3okg.......
ale niestety wyslac z tad do Polski to juz inna historia.....

A na poczcie nie bylam dzis...jutro skocze to sie wypytam o ceny przesylek.....

Moniqsan...Ty to masz poczucie humoru.......ziemniaki.....oj to tylko Ty bys mogla wpasc na taki pomysl.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

m&m's - piękne kolczyki i pantofelki i w moim ukochanym fiolecie

my wczoraj byliśmy na zakupach i oto co nabył Adrian;-)

Załączniki

• sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 33
  • kamizelka.jpg
    kamizelka.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 36
  • koszula.jpg
    koszula.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 36
  • jeansy.jpg
    jeansy.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 31
  • bluza.jpg
    bluza.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 41
reklama
wow ile tutaj stronek mam do nadrobienia :szok: ale fajnie - bo lubie oglądać zakupki dla dzieci :tak::-):-) takie małe coś a tak cieszy :sorry:

jola, masz super zabawki.. znaczy się - twoje córki mają :-D szkoda że wcześniej nie pisałaś o nich.. bo teraz to myślę że na takie "pluszaki" to już trochę za późno dla 6 miesięcznego dzieciaka :-(
więc kochana chwal nam się tutaj co nowego kupiłaś dla swych dziewczynek :tak::tak: by na pewno z chęcią skorzystamy z twoich rad. i moniqsan też ma obeznanie co do zabawek :tak::tak:
ta mata do kąpieli jest o.d.j.a.z.d.o.w.a. :cool2: gdybym miała dwójkę dzieciaczków zbliżonych wiekiem to bankowo miałabym taka samą :tak:
kozaczki są piękne, widzę że Clarks rządzi :-)

moniqsan, kozaczki dla córci wyglądają na takie "dorosłe" ;-). Ja też szuklam jakiegoś fajnego stroju na święta dla Marcelka ale jak na razie to sam sztuczny chłam znalazłam (mam na myśli materiał z czego jest wykonany - taki co nie przepuszcza powietrza). komplecik z rajstopkami jest bardzo fajny, świetny pomysł :tak:

anzkoc, kozaczki rządzą!! :-D (wyglądają mi z Next'a.. ??) i jeszcze podoba mi się ta tuniczka z ostatniego zdjęcia.

AgA, sliczny komplecik

mamamatysia, bardzo podobająmi się te ciuszki z przed ostatniego zdjęcia - ze względu na kolor, bo takie żywe, mocne, wyraźne. oraz ubranka z ostaniego zdięcia - za fajne wzorki:tak: a z dziewczyńskich urzekła mnie różowa sukienusia, i to coś z ostaniego zdjęcia (co to jest właściwie? rampers z długimi nogawkami? jak to nazwać? :eek:)

hmmm w Next powiadacie że jest ten strój Mikołaja?.... muszę się przejść z ciekowści oblukać cenę... 11 funtów jola mówisz... u nas pewnie z 15 jurków, tak obstawiam ;-)
oooo moniqsan juz podała stronę do Next :sorry::sorry: hihi czyli dobrze obstawiałam cenę ;-)

m&m, normalnie szczęka mi opadła - ale super buciki masz!! :szok::tak::-) mam bzika na punkcie butów - szkoda że tutaj tak mało miejsca mam buuuuu

ewka, najbardziej podoba mi sie bluzka z kaputerem :tak::tak:

a ja jak porobię foteczki to też wam sie pochwalę co upolowałam podczas owocnego tygodnia latania po sklepach z kuzynką :rofl2:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry