reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
jak to???
Ile kosztuje wysyłka???
to ja tu joli taki problem robię .... :unsure::unsure::unsure:

Moni....nie robisz mi zadnego problemu......niestet wysylka do Polski wcale nie jest taka tania.....poczta bardzo drogo ....a firma kurierska to za przesylke zaplacisz tyle ze bedziesz miala za to trzy kompleciki i skarpetki.......:-D:-D:-D:-D...........wiem bo nie raz wysylalam paczki do Polski.....

Moni....nie robisz mi zadnego problemu......niestet wysylka do Polski wcale nie jest taka tania.....poczta bardzo drogo ....a firma kurierska to za przesylke zaplacisz tyle ze bedziesz miala za to trzy kompleciki i skarpetki.......:-D:-D:-D:-D...........wiem bo nie raz wysylalam paczki do Polski.....

Dokładnie.Dlatego Aga jeszcze raz dzięki za linka

Nosz kurna, że dyskryminacja kobiet jest na świecie to wiedziałam, ale dykryminacja reszty Europy względem UK ??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Faktycznie można zakupy zrobić w euro (trzeba się przenieść ze strony UK na resztę Europy), za wysyłkę płaci się niedużo - 5 euro, ale ceny w funtach i w euro są inne!!!

Christmas 2009 | Next - Online Shopping

17 euro i 12 funtów, czyli 70 pln i 50 pln
No ale ... to i tak taniej niż w naszym sklepie. Oczywiście przy większym zamówieniu, przesyłka by się opłaciła, ale same zakupy już nie ... ważając na ceny w funtach

Ostatnia edycja:
Wiecie co ...ostatnio to ja jakos tak 80 f placilam za prawie 4 kilowa paczke ...ale to bylo rok temu....a teraz sporo stanialo ...nawet jak kart swiateczne wysylam to jest taniej...a z reszta bede jutro na poczcie to sprawdze ile tak 5 kilowa paczka do Polski teraz kosztuje.....

Wiecie co ...ostatnio to ja jakos tak 80 f placilam za prawie 4 kilowa paczke
To prawie 400 pln :eek::eek::eek: Wow! :baffled:
No ale i tak na stronie next nie można kupić w funtach, bo żeby wysłali do Polski trzeba się przenieść na ich europejską stronę no a wtedy ceny się też zmieniają. Bez sensu :oo: A może twierdzą że Polska ma bogatsze społeczeństwo niż UK ? :unsure:

Ostatnia edycja:
kurcze ale lipa z tym nextem faktycznie........ jedynie opłacałoby się jesli kilka dziewczyn np cos by kupił i zrzucic sie na przesyłkę, to ma sens a tak! No i faktycznie ceny w eur a funtach jaka roznica szok :szok:

reklama
Moje kolerzanki, ja wlaśnie w tej chwili odebralam swoje 4 paczki wysłane do siebie z Polski. Paczki po 30 kg każda, za każdą zapłaciłam 20funtów. Kurierem.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry