reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

slonko- fajne rzeczy....super....

aga- no swietnie tez juz szalejesz.... a ja mam podobna pozytywke tylko pieska...

reklama
aga_k_m Superowe! Bardzo mi sie podoba ten zielony kolor/pistacjowy na okryciu.... Chyba jeszcze przed odbiorem odmienie kolor. Hiehie.....
No i tez mi sie podobaja bardzo te duze maskotki grajace. Teraz jest ich sporo.
Zaraz Wam pokaze jaki mi sie kocyk podoba... i chyba go zamowie.

Taki zwykly polarkowy, ale podoba mi sie obrazek :laugh2:

Załączniki

• kocykpolarowykubuwlep.jpg
    kocykpolarowykubuwlep.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 54
Slonkoonline ja mam dokładnie taki sam kocyk!
Zamówiłam już jakiś czas temu na allegro :-D
Ja też uwielbiam Kubusia Puchatka dla mojego synka i staram się, żeby miał jak najwięcej rzeczy z nim :rofl2:

Ja dzis zaczynam w tym watku, bo jak teraz nie wkleje zdjec, to juz chyba wcale ich nie dodam :tak:
A zaraz potem lece nadrabiac wasza tworczosc z wczoraj i dzisiaj rana :-)

Wiec! Czesciowo sa to rzeczy zakupione na "szperach" i czesciowo nowki. Juz nie bede sie rozdrabniac co skad pochodzi. Wczoraj na "szperach" nie moglam sie powstrzymac od kupna kostiumu, taaaaaaaaaaki slodki, malenki (3-6 msc.). Do zdjecia dumnie tatus go prezentuje. A kosztowal zalediwe 3zl., wiec jak ja moglam go nie kupic?:laugh2:
P.S. Tatus z lekka boi sie zalozyc Julci kostiumu i kapac ja, ale przeciez jak juz bedzie wieksza to mozna.... No pod warunkiem, ze bedzie pogoda. Poza tym sa jeszcze kryte baseny, wiec NAPEWNO go bedziemy nosic :tak:

paula wlasnie zobaczylam twoj spiworek... Bardzo ladniutki! Ja mam narazie jeden bialy, kiedys juz go wklejalam i chyba narazie zostanie ten jeden, bo nie wiadomo, czy Julci spodoba sie spanie w nim.

Tak sie zastanawialam, ze gdyby bylo bardzo cieplo/goraco, w momencie jak bedziemy wychodzic ze szpitala to ja nie wiem w co Julke ubrac :baffled: Bo na taka pogode jak teraz, to myslalam, zeby zalozyc jakiegos pajaca, a na wierzch dresik i powinno byc OK. Zawsze mozna przykryc kocykiem, jakby bylo bardzo brzydko.
CO SĄDZĄ NA TEN TEMAT MAMY DOŚWIADCZONE?!:-(

Jak ktos glupi to az milo.... Chyba naprawde cos/ktos nie chce zebym te zdjecia dodala. Zapomnialam. Dodam w nastepnym poscie ;-)

Nie dosc, ze zdjec (ja-czubek) nie dodalam to jeszcze zapomnialam Wam napisac, ze kupilam sobie majtaski smieszne. W zasadzie to czesciowo dla meza, bo on lubi jak mam jakies fajne.:wściekła/y::rofl2: No i na jednym zdjeciu jest koszula (zlozona) taka awaryjna do szpitala. Dostalam ja od tesciowej, wiec nie bardzo moglam odmowic. Chociaz ostatecznie nie jest taka straszna. Tylko musze ja skrocic, bo jest dluuuuuuuuuuga do ziemi :confused2: I tak jeszcze musze kupic druga jakas. WOGOLE NIE LUBIE KOSZUL! Bo jak sie budze rano to mam ja pod pachami. Najlepiej mi sie spi w pizamkach!:tak:

To bedzie cz.I

Załączniki

• bluzeczka.jpg
    bluzeczka.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 38
  • czapeczka.jpg
    czapeczka.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 36
  • czapeczki.jpg
    czapeczki.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 36
  • komplecik.jpg