reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
aga_k_m Superowe! Bardzo mi sie podoba ten zielony kolor/pistacjowy na okryciu.... Chyba jeszcze przed odbiorem odmienie kolor. Hiehie.....
No i tez mi sie podobaja bardzo te duze maskotki grajace. Teraz jest ich sporo.
Zaraz Wam pokaze jaki mi sie kocyk podoba... i chyba go zamowie.
No i tez mi sie podobaja bardzo te duze maskotki grajace. Teraz jest ich sporo.
Zaraz Wam pokaze jaki mi sie kocyk podoba... i chyba go zamowie.
slonkoonline
Mama Juleczki
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Słonko śliczny kocyk Ja mam hopla na punkcie Kubusia i mam ściankę w kąciku Maluszka całą w Kubusiową gromadkę A to powłoczki na pościel dla Tomeczka, którą dzisiaj zakupiłam;-)
Kaatharina
Majowe mamy'09
Slonkoonline ja mam dokładnie taki sam kocyk!
Zamówiłam już jakiś czas temu na allegro
Ja też uwielbiam Kubusia Puchatka dla mojego synka i staram się, żeby miał jak najwięcej rzeczy z nim
Zamówiłam już jakiś czas temu na allegro
Ja też uwielbiam Kubusia Puchatka dla mojego synka i staram się, żeby miał jak najwięcej rzeczy z nim
natka86
mamusia Zosieńki
dziewczyny może któraś z was się skusi:-) wasze córeczki akurat załapią się na ładną pogodę,więc oferta jak najbardziej dla washttps://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sukienki-56-i-3-6-miesiaca-25619/
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja dzis zaczynam w tym watku, bo jak teraz nie wkleje zdjec, to juz chyba wcale ich nie dodam
A zaraz potem lece nadrabiac wasza tworczosc z wczoraj i dzisiaj rana :-)
Wiec! Czesciowo sa to rzeczy zakupione na "szperach" i czesciowo nowki. Juz nie bede sie rozdrabniac co skad pochodzi. Wczoraj na "szperach" nie moglam sie powstrzymac od kupna kostiumu, taaaaaaaaaaki slodki, malenki (3-6 msc.). Do zdjecia dumnie tatus go prezentuje. A kosztowal zalediwe 3zl., wiec jak ja moglam go nie kupic?
P.S. Tatus z lekka boi sie zalozyc Julci kostiumu i kapac ja, ale przeciez jak juz bedzie wieksza to mozna.... No pod warunkiem, ze bedzie pogoda. Poza tym sa jeszcze kryte baseny, wiec NAPEWNO go bedziemy nosic
paula wlasnie zobaczylam twoj spiworek... Bardzo ladniutki! Ja mam narazie jeden bialy, kiedys juz go wklejalam i chyba narazie zostanie ten jeden, bo nie wiadomo, czy Julci spodoba sie spanie w nim.
Tak sie zastanawialam, ze gdyby bylo bardzo cieplo/goraco, w momencie jak bedziemy wychodzic ze szpitala to ja nie wiem w co Julke ubrac Bo na taka pogode jak teraz, to myslalam, zeby zalozyc jakiegos pajaca, a na wierzch dresik i powinno byc OK. Zawsze mozna przykryc kocykiem, jakby bylo bardzo brzydko.
CO SĄDZĄ NA TEN TEMAT MAMY DOŚWIADCZONE?!:-(
Jak ktos glupi to az milo.... Chyba naprawde cos/ktos nie chce zebym te zdjecia dodala. Zapomnialam. Dodam w nastepnym poscie ;-)
A zaraz potem lece nadrabiac wasza tworczosc z wczoraj i dzisiaj rana :-)
Wiec! Czesciowo sa to rzeczy zakupione na "szperach" i czesciowo nowki. Juz nie bede sie rozdrabniac co skad pochodzi. Wczoraj na "szperach" nie moglam sie powstrzymac od kupna kostiumu, taaaaaaaaaaki slodki, malenki (3-6 msc.). Do zdjecia dumnie tatus go prezentuje. A kosztowal zalediwe 3zl., wiec jak ja moglam go nie kupic?
P.S. Tatus z lekka boi sie zalozyc Julci kostiumu i kapac ja, ale przeciez jak juz bedzie wieksza to mozna.... No pod warunkiem, ze bedzie pogoda. Poza tym sa jeszcze kryte baseny, wiec NAPEWNO go bedziemy nosic
paula wlasnie zobaczylam twoj spiworek... Bardzo ladniutki! Ja mam narazie jeden bialy, kiedys juz go wklejalam i chyba narazie zostanie ten jeden, bo nie wiadomo, czy Julci spodoba sie spanie w nim.
Tak sie zastanawialam, ze gdyby bylo bardzo cieplo/goraco, w momencie jak bedziemy wychodzic ze szpitala to ja nie wiem w co Julke ubrac Bo na taka pogode jak teraz, to myslalam, zeby zalozyc jakiegos pajaca, a na wierzch dresik i powinno byc OK. Zawsze mozna przykryc kocykiem, jakby bylo bardzo brzydko.
CO SĄDZĄ NA TEN TEMAT MAMY DOŚWIADCZONE?!:-(
Jak ktos glupi to az milo.... Chyba naprawde cos/ktos nie chce zebym te zdjecia dodala. Zapomnialam. Dodam w nastepnym poscie ;-)
slonkoonline
Mama Juleczki
Nie dosc, ze zdjec (ja-czubek) nie dodalam to jeszcze zapomnialam Wam napisac, ze kupilam sobie majtaski smieszne. W zasadzie to czesciowo dla meza, bo on lubi jak mam jakies fajne. No i na jednym zdjeciu jest koszula (zlozona) taka awaryjna do szpitala. Dostalam ja od tesciowej, wiec nie bardzo moglam odmowic. Chociaz ostatecznie nie jest taka straszna. Tylko musze ja skrocic, bo jest dluuuuuuuuuuga do ziemi I tak jeszcze musze kupic druga jakas. WOGOLE NIE LUBIE KOSZUL! Bo jak sie budze rano to mam ja pod pachami. Najlepiej mi sie spi w pizamkach!
To bedzie cz.I
To bedzie cz.I
Załączniki
-
bluzeczka.jpg14,6 KB · Wyświetleń: 38
-
czapeczka.jpg33,1 KB · Wyświetleń: 36
-
czapeczki.jpg14,9 KB · Wyświetleń: 36
-
komplecik.jpg35,7 KB · Wyświetleń: 36
-