reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

confi - powtórzę się tutaj po moich poprzedniczkach - ale rozbroiła mnie ta fotka z butkami tatusiowymi :)))
Myślę, że i ja w swoim czasie zrobię podobną fotkę (pewnie różnica w rozmiarach będzie jeszcze większa - ja mam rozmiar buta 41, a mój mąż 48 :szok:;-))

barmanko - same śliczności u Ciebie widzę..
Ja przyznam się, że jeszcze nie mam żadnych rajstopek dla Małej... Też się rozglądam za podobną pozytywką.
Mam już karuzelę nad łóżeczko, ale to nie to samo...:-D

reklama
barmanka79 świetne zakupki :D
ja mam 3 pary rajstopek i szczerze przyznam ze nie mam ciemnych tylko z jakimiś zwierzakami :p

aga_k_m
koniecznie musisz zrobić tką fotkę :D mój M ma rozmiar 44 a już to komicznie wygląda :D

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 27
  • Bez tytułu 2.jpg
    Bez tytułu 2.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Iwona ale super te rajtki :tak: :-) :-)
kurde tutaj to normalnie nic nie ma :baffled:
na dziewczynke to jeszcze jakieś w kwiatki to kupisz ale na chłopaka to już wogóle :wściekła/y:

confi- swietne zdobycze!!! butki super...

barmanka- fajoskie ciuszki... no i zabaweczki... nono

iwona- slodkie rajtusie....

Hej dziewczyny.
Szukam materacyka do łóżeczka ale jest ich tak wiele że nie wiem który jest dobry i co najważniejsze TANI!!!! Myślałam o zwykłym materacu piankowym, no w końcu za naszych czasów nie było tych co teraz np. dwustronnych itd... i jakoś to przeżyłyśmy :-) Kasa się kończy ( doskonale wiecie jak to jest) i nie mam zamiaru wydawać 300zł na materacyk. Jeśli macie coś godnego polecenia z góry bardzo dziękuje:-)

malinka - ja mam materacyk pianka-kokos-gryka - nie słyszałam na jego temat nic złego - jest On polecamy przez wszelkich producentów łóżeczek i ma sporo atestów i certyfikatów pod względem użytkowania go przez dzieci. Koszt takiego materaca ok. 100-150 zł.

ja przy córce używałam piankowego i byłam zadowolona teraz kupiłam piankowo-gryczany nie był drogi jakieś 50 zł

reklama
malinka - ja mam materacyk pianka-kokos-gryka - nie słyszałam na jego temat nic złego - jest On polecamy przez wszelkich producentów łóżeczek i ma sporo atestów i certyfikatów pod względem użytkowania go przez dzieci. Koszt takiego materaca ok. 100-150 zł.

ja także polecam materac kokos- gryka i w dodatku ja zakupiłam taki materac (dobrej jakości) za 69 złotych na allegro od tego sprzedawcy NOWY MATERAC DO ŁÓŻECZKA GRYCZANO KOKOSOWY W-wa (589043031) - Aukcje internetowe Allegro
patrzyłam na opinie o tym materacu w necie i same pozytywne znalazłam :)

Do góry