Cholerka :/ Poniosła mnie z muffinami...swoją drogą żadne nafaszerowane chemia paczki tylko włąsny przepis( znaczy weryfikowany przez me blogowe pociotki) mam 60szt
CHRUPA się pojawiła
Miło ;p
I znowu to samo: cytowanie!! Mogłabyś wymyślić coś innego, od siebie. I nie unoś się, że jesteś też prywatną osobą, na forum jesteś/byłaś MODEREM i wielokrotnie to podkreslałaś. Uwagi do moderów na priv...pamietasz? Może Ci skopiować jakaś 'mądra' była??? Tylko cytowałaś, a jak zapytałam czy nie masz własnego rozumu to bach! na czarną listę! Wtedy to byłaś prywatna, bo nie potrafiłaś odpowiedzieć rozsądnie. Bo tak prościej, dać warna, czarna liste i cytować, zero wysiłku w myślenie. Usuwanie skutku nie przyczyny. Teraz patrząc na szafkę to jak pole bitwy...pusto i głucho. Kupki i zupki. Te co zostały, albo mają forum w D, albo boją sie pisać. Straszysz pozwami? Może podesłac Ci skany zmian w regulaminie zastosowanych juz PO zatargu z Tobą? Jak ze strachu wszystko zmienialaś, zeby było na Twoje? Tylko zapomniałaś, że ŻADEN regulamin nie działą wstecz, a każda Twoja zmiana jest odnotowana na dole posta
/Takie coś: ostatnio zmieniany.... inne daty zdarzeń na screenach, inne daty po zminach regulaminu... szkoda z Tobą gadać, bo i tak nic nie dotrze ;p
A swoją drogą musialo bardzo Cię dotknąć że się tu pojawiłaś
Uderz w stół a nożyce się odezwą, tak to było?? Zawsze nadinterpretacja była Twoją mocną i ulubioną cechą. Tyle, bo szkoda mi klawiszy ;p
Babeczki tylko te świeże, nie podsuszone jak chrupki, wyszło tak: To dwie blaszki czyli 24szt:
Te muffinki są w misce, dlatego tak słabo widać :/
A co do obiadku to mam od wczoraj pierogi z mięsem ;p