reklama
asiunia2706
Początkująca w BB
kamilak dobre są, musisz zebrać siły i spróbować, zawsze wychodzą
netka_an
Zaciekawiona BB
Próbowałyście już piec te ciasteczka z delecty. Ja kupiłam dwa opokowania jakiś miesiąc temu i jeszcze żadna ludzka siła nie podziała na mnie żeby je upiec ;/
Dobre sa??
moja tesciowa zrobiłą, ale strasznie ich mało wychodzi chyab z 8 albo 10 sztuk;( to nam starczyło do kawy na 4 osoby i nikt sie jakos nie przejadł;-)
oj tam oj tam, dorota, będziesz czytać aż ci się będą uszy trzęsły
ja na obiad zrobię chyba mielone, nie mam weny dzisiaj na wymysły wczoraj zrobiłam antypierogi, ulubione danie mego małża, więc dzisiaj się nie muszę megastarać
co to sa antypierogi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiunia2706
Początkująca w BB
a włąscie - jaki macie pomysł na obiad dzis? obrócz muffinków
loooo status mi sie zmieni - jestem wdrożona juz nie poczatkująca szybko
no tak, widać tą wolność Pani wdrożona można pisać i pisać...
a na obiad może spagetti.... tak jak u mnie
sandrynka
Początkująca w BB
hihihhii
antypierogi to wynik zbyt dużej ilości nadzienia do ruskich, na jakie raz w życiu się porwałam
więc nadzienie zostało (ziemniaki+ser biały+smażona cebulka i ja dodałam mnóstwo przyprawy do dań z ziemniaków), robisz z tego jakby mielone, w jajku, w bułce, smażysz i wychodzi coś pysznego ja zładam takich cztery-pięć i mam dosyć (a zapewniam was, że jadam duuuużo), natomiast małż wczoraj zjadł dziesięć i stwierdził, że on może to jeść codziennie
noooo, wreszcie ktoś zwrócił uwagę na mój avatar, no same powiedzcie, dobrany idealnie, a patrząc w lusterko - qrcze - nawet podobny
antypierogi to wynik zbyt dużej ilości nadzienia do ruskich, na jakie raz w życiu się porwałam
więc nadzienie zostało (ziemniaki+ser biały+smażona cebulka i ja dodałam mnóstwo przyprawy do dań z ziemniaków), robisz z tego jakby mielone, w jajku, w bułce, smażysz i wychodzi coś pysznego ja zładam takich cztery-pięć i mam dosyć (a zapewniam was, że jadam duuuużo), natomiast małż wczoraj zjadł dziesięć i stwierdził, że on może to jeść codziennie
noooo, wreszcie ktoś zwrócił uwagę na mój avatar, no same powiedzcie, dobrany idealnie, a patrząc w lusterko - qrcze - nawet podobny
Ostatnia edycja:
netka_an
Zaciekawiona BB
hihihhii
lo matko jakie pycha musza byc!
reklama
asiunia2706
Początkująca w BB
sandrynko super avatar- taki troll już z mchem
co do antypierogów, fajny przepis, muszę kiedyś wypróbować bo brzmi przepysznie!
co do antypierogów, fajny przepis, muszę kiedyś wypróbować bo brzmi przepysznie!
Podziel się: