reklama
paolka.06
Początkująca w BB
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziś byłam pierwszy dzień w pracy:/ Jutro kolejny przed mną, ale mam już zajęcia, muszę rozkminić to forum, bo jakoś tak się tu plączę
Dobranoc Panią
Dobranoc Panią
Z tym detektywem nie przesadzajmy, ale pewne sytuacje zmusiły mnie do pewnych kroków. Swoją drogą moja Droga Ardhara obawiałą się, że ja zaraportuje na nowym nicku ONA!!!! Co ja z nią ramię w ramię walczyłam Ale wiem, że to był żart ;p A może nie??
No cześć dziewczyny:-)
Trochę mi zeszło, zanim się połapałam, jak się tu zarejestrować, na szczęście mój osobisty informatyk przybył mi z pomocą;-)
Fajnie tu, normalnie czuć powiew wolności:-)
I super, że są buźki
Trochę mi zeszło, zanim się połapałam, jak się tu zarejestrować, na szczęście mój osobisty informatyk przybył mi z pomocą;-)
Fajnie tu, normalnie czuć powiew wolności:-)
I super, że są buźki
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
Z tym detektywem nie przesadzajmy, ale pewne sytuacje zmusiły mnie do pewnych kroków. Swoją drogą moja Droga Ardhara obawiałą się, że ja zaraportuje na nowym nicku ONA!!!! Co ja z nią ramię w ramię walczyłam Ale wiem, że to był żart ;p A może nie??
ty to się normalnie w pycho doigrasz prywatne rozmowy mi tu wyciąga wreda łażąca
reklama
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Mnie choróbsko łamie blleeeeeeeee:-( wymyslilam ze zrobie sobie masc z oliwki i olabs-u i sie nasmaruje
Podziel się: