reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szafa malucha

reklama
Wow Jolka-ale tanio kupilas no i wyglada to wszystko porzadnie. A co do rozmiarow to Alusia nosi juz nawet na 3T=93-98cm niektore rzeczy, szczegolnie bluzeczki, spodenki sa zwykle za dlugie.

Jolka, bardzo fajne rzeczy.:tak:
Ja też teraz dla Magdy kupiłam zestaw ciuszków na Allegro, bo jak zajrzałam do szafki z rzeczami cieplejszymi to wyszło mi że połowa bluzeczek z długim rękawem i połowa ciepłych rajstop pójdzie do odłożenia, bo panna wyrosła. Magda nie lubi mierzenia - ostatnio Ją skatowałam mierzeniem spodni, to chyba z godzinę to trwało bo mi uciekała. Więc teraz mam metodę - wyciągam bluzkę, zakładam, jak za mała - wyciągam następną - aż trafię na dobrą.;-)Ale jeszcze nie sprawdzałam kombinezonów zimowych. Może w weekend wezmę się za wymianę ciuchów z letnich na zimowe, to się okaże co tam trzeba kupić. No a buty to muszę koniecznie kupić bo z zimowych wyrosła.:tak:
Izka, skoro u Was to takie tanie, to może i ja się do Ciebie uśmiechnę o kombinezon zimowy???? Od razu byś zarobiła na dobry początek....;-) Podesłałabyś jakiegoś linka?

Ja butki szybko upolowałam na allegro ;-) tak jakoś mi się udało :-) mam nadzieję, że będę zadowolona. Za to na kurtkę to polowałam chyba ze 3 tygodnie, bo jak zobaczyłam nowe za 150zł, to brzydko mówiąc kopara mi opadła :eek: ale nawet na allegro używane często idą za 50zł albo i więcej :szok:

No patrz, a ja mam śliczną kurtkę po Madzi w rozmiarze 68, którą chciałam opylić za 30 zł i chętnych nie było....:crazy: Oooo, widzisz, to może dla Zygusia wyślę, choć lepiej żeby to Agatka była, bo to taka trochę bardziej dziewczęca.... Jak myślisz? Nada się? Jak tak, to pakuję i Ci wysyłam.

kurtka zimowa rozmiar 68 (743389711) - Aukcje internetowe Allegro

Jolka, Ty mnie nie wnerwiaj! Więcej nie pomogę, bo jak pisałam, wszystko oddaję na bieżąco z powodu braku miejsca.:zawstydzona/y:Więc choć to możesz dostać od matki Twoich synowych.:-pNiech to będzie mój wkład w wyprawkę dla Zygusia.:tak: Dawaj ten adres i nie mędrkuj.:-D

reklama
Do góry