reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szafa malucha

Agik-masz 100% racje ja sie ciesze jak dziecko jak cos kupie Mikolajowi i widze jak on sie cieszy a potrafi sie cieszyc z czegos nowego,wole jemu kupic niz sobie w miare mozliwosci oczywiscie , a co do firmowek to nieraz naprawde mozna kupic fajne zeczy firmowe w niedrogo lub podobnych cenach ktora sie wacha 10zl to wiadomo zedoloze i kupie firmowki.Fakt niestac mnie na takie po 300 zl np buty.a tak mysle ze nawet jak by mnie bylo stac to niewiem czy bym kupila,moze jak by byl starszy i noga mu szybko nierosla.

Ja kupilam Mikolajowi kurtke na wiosne zdjecie w kleje puzniej bo zostawilam ja u rodzicow.

reklama
Agik a te dziewczyńskie buty to gdzie dokładnie widziałaś w Łodzi? Ja też muszę się zabrać za zakupy wiosenne:-) A te buciki co pokazujesz co bardzo ładne:-)
Ciuchy to ja pewnie kupię przez internet w Bonprix, już kilka razy tam zamawiałam i jestem zadowolona;-)

kingug, chyba w Realu na al.Włókniarzy, w sklepie firmowym Adidasa.
Było dość dużo rozmiarów tych dziewczyńskich, i powiem Ci, że słodko wyglądają w tej wersji różowej :tak:

Dziewczyny jak teraz ubieracie dzieci na spacery? jeszcze w zimowe kurtki, czapki i buty czy już wiosennie? Ja sama jeszcze chodze w zimowej kurtce więc i Laurę i Vaneske tez ciepło ubieram, w zalezności od pogody.

U nas juz cieplutko wiec Amelka chodzi na spacerki w kurteczce wiosennej lub bezrekawniku.Sweterka jeszcze nie zakladam bo czasem wiaterek zawieje chlodniejszy.Ale ostatnio bylo tak cieplusio ze zdjelam jej czape

My tez chodzimy jeszcze na zimowo.
Czapka, szalik i rękawiczki też.
Zimno jeszcze jak chol....ra, niech już będzie ta upragniona wiosna, bo mi sie dziecko zakisi w chałupie.
Jak są takie niepewne pogody, i wiatrzysko jak ostatnio wieje to w ogóle nie wychodzimy na dwór.:-(

Kotek my też jeszcze w wersji zimowej chadzamy. Niestety :-( Ale słyszałam, że od kwietnia ma być 20 stopni i tego sie trzymam ;-)

Kupiłam Staskowi na wyjazd Crocsy. Rewelacja, jest nimi zachwycony, najchetniej to by w nich spał. Polecam dla Waszych maluszków na lato:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry