Jakoś nigdy nie miałam przekonania do kupowania ubrać przez internet, ale teraz nie mam za bardzo czasu na wyjazdy do Łodzi żeby po galeriach pochodzić, więc wyszukałam dla Wojcia co nieco.
W związku z tym mam do Was parę pytań. Chodzi mi przede wszystkim o rozmiary, czy one faktycznie są takie jak podane przez sprzedających. Tzn. mam na myśli te dokładne centymetrowe wymiary, które opisują każdy przedmiot.
Musze kupić kombinezon w końcu, znalazłam taki:
KidsMode~NOWY 2cz.KOMBINEZON ALASKA ok.92/98 grey (481670891) - Aukcje internetowe Allegro. Nie jest on spełnieniem moich marzeń, ale spodobał mi się najbardziej z tych które oglądałam na allegro. Tylko nie wiem czy ten rozmiar. Jest jeszcze 98/104 ale ten to już chyba naprawde za duży będzie.
Jakie rozmiary kombinezonów Wy kupiłyście?
Moja mama chce mu zamówić drugą kurteczkę, taką cieńszą, na cieplejsze dni.
KidsMode~NOWA EXTRA KURTKA Z FUTERKIEM 3-98 beige (492441454) - Aukcje internetowe Allegro
Myślicie, że warto. Macie drugą kurtkę w razie np. zabrudzenia czy cieplejszych/zimniejszych dni?
A jeśli chodzi o buciki zimowe, to skoro Wojtek ma teraz buty jesienne rozm. 22 to zimówki ile 23, czy większe?
Aaaa no i czapki. Jest kilka fajnych w necie, ale to już wydaje mi się wypadałoby przymierzyć. Wojtek ma 51 cm obwód a jak Wasze maluszki?
Zamawiam jeszcze ogrodniczki i jeansy ocieplane, bluzę z Zary (no muszę ją mieć
;-)) oraz komplet spodnie, bluzeczka i bluza do tego.
Wybaczcie przechwałki, ale strasznie się podjarałam tymi ciuszkami, jak sobie wyobraziłam w nich Misia ;-)
Tzn. to mają być prezenty od babć, bo zabawki to niech sobie sami kupują, ale ciuszki to już wolę wybierać ja