DarkAsterR
Fanka BB :)
Zeby autorka umiała tak się postawić facetowi jak nam tu pyskuje to by była w o niebo lepszej sytuacji. Dziecka szkoda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyskuje? Chyba żartujesz?Zeby autorka umiała tak się postawić facetowi jak nam tu pyskuje to by była w o niebo lepszej sytuacji. Dziecka szkoda.
Pyskuje? Chyba żartujesz?
Nam? Do tej pory Cie tu nie było. Szukasz tylko dramy, żeby komuś dojebać.
Gdybym się nie stawiała już by mnie nie było na tym świecie.
A czemu odmówiłas rozmowy z psychologiem?Mieliśmy zalozona niebieska kartę na początku zeszłego roku, najpierw na 3 msc, pozniej została przedłużona do pół roku. Nie miało to żadnego wpływu, tylko tyle że mieliśmy rozmowę w mopsie, pozniej babka z mopsu nachodziła mnie w domu, była miła, mialam wrażenie że rozumie sytuację, wydawało się że chce pomóc. Przekierowała nas do psychologa / terapeuty który nie pomógł, jedynie odbyła się jedna rozmowa po której stwierdzono że facet nie wymaga terapii. Pytano czy ja też chciałabym podjąć rozmowę z psychologiem, ale odmówiłam.
No i przyjeżdżał dzielnicowy, dzwonił. Pytał jak tam i w zasadzie tyle. Dało się wyczuć ze ma do mnie dystans, i widzi w całej sytuacji moją winę.
Tak, poddałam się
Ona założyła niebieska kartę. Gdy mąż dostał dobra opinie od psychologa, przez kilka miesięcy ona mówiła, że jest dobrze i odrzuciła propozycję rozmowy z psychologiem niebieska karta zostaje przerwana.Mnie to dziwi że tylko zaproponowano Jej rozmowę z psychologiem, ona odmówiła i ok. Gdzie w tym dobro dziecka? Kobiety pracujące w MOPS, psycholog, terapeuta nie wiedzą do czego prowadzi nieleczona nerwica?
Pyskuje? Chyba żartujesz?
Nam? Do tej pory Cie tu nie było. Szukasz tylko dramy, żeby komuś dojebać.
Gdybym się nie stawiała już by mnie nie było na tym świecie.
Nawet nie trzeba było długo szukaćWy się produkujecie, a Drop radośnie na Kafeterii udziela się pisząc o pielęgnacji skóry
Widocznie kryzys zażegnany, do kolejnego.