Aha no w sumie masz rację. Zapewniłam wam chociaż rozrywkęNapisała na forum. Sorry.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
G
guest-1714079215
Gość
Pytam, bo jestem ciekawa. Bardzo bym chciała przeczytać, że wreszcie jedna z marudzących na forum naprawdę wzięła w swoje ręce swoje życie. Na serio.Pytasz bo Cie to interesuje czy jak zwykle z czystej złośliwości?
G
gość2.14
Gość
Jeśli dla Ciebie to rozrywka to istna tragedia. Dla mnie to smutne, że masz czas na forum, szukasz pomocy, dostajesz ją i nic z tym nie robisz. Zachowujesz się jak osoba, ktora dostaje ataku i po scysji udaję, że nic się nie stałoAha no w sumie masz rację. Zapewniłam wam chociaż rozrywkę
jedna z marudzących
G
guest-1714079215
Gość
No to ponawiam pytanie - co zrobiłaś z radami i wsparciem, które Ci tu okazano?
G
gość2.14
Gość
No to ponawiam pytanie - co zrobiłaś z radami i wsparciem, które Ci tu okazano?
Nic nie zrobiła. Szkoda, bo po to tu są dziewczyny by wskazać drogę, radę.
G
guest-1714079215
Gość
Poczekaj, może jednak.Nic nie zrobiła. Szkoda, bo po to tu są dziewczyny by wskazać drogę, radę.
Dziękuję że wypowiadasz się za mnieNic nie zrobiła. Szkoda, bo po to tu są dziewczyny by wskazać drogę, radę.
G
guest-1714079215
Gość
A więc?Dziękuję że wypowiadasz się za mnie
reklama
G
gość2.14
Gość
Dziękuję że wypowiadasz się za mnie
Nie ma za co. Strzelam w ciemno. A wiesz czemu ? Bo bys weszła i napisała, dzięki dziewczyny za rady. Poczyniłam kroki. A ty weszłaś i znowu wyżalasz się, że policja nie pomaga. Ile osób jeszcze ma ci chciec pomoc bys zrobila krok ?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: