G
reklama
G
gosc12
Gość
Mi też się wydaje że syn ale wszystko jest możliwe. W tym czasie u chłopców i dziewczynek to wygląda podobnie
Lekarz nie widzial płci ale my wiemy haha. Wszystkie powinnysmy byc ginekologami. XD
J
Jabłuszkowa
Gość
Ja nie twierdzę że wiem w cytowanej wypowiedzi więc ten komentarz wydaje mi się nie na miejscu
Aniutek89
Fanka BB :)
Ja sie dowiedzialam w 16 tygodniu i to było pewne tylko lekarz wlaczyl usg i odrazu jajeczka synek pokazal@willou czyli jednak nie będzie bliźniaków? :-) zgadzam się z przedmówczyniami, w tym tygodniu zewnętrzne narządy płciowe jeszcze nie są wykształcone. Ja dowiedziałam się o płci w 16 tygodniu i to też jeszcze nie było pewne, choć trafione :-)
Ale czasem tez sie to "czuje "hehe
Ja czułam ze bedzie chloczyk jednak wiadomo ze to roznie bywa z ta intuicja
U Ciebie nie widac na tych zdjeciach akurat narzadow płciowych tylko samego dzidziusia ;PA u mnie ? Hehe Zobacz załącznik 835618
Ale wiem ze to ironia heh
Przyszlamama89
Wydaje mi się że to chłopiec
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Aniutek89
Ja sie dowiedzialam w 16 tygodniu i to było pewne tylko lekarz wlaczyl usg i odrazu jajeczka synek pokazal
Ale czasem tez sie to "czuje "hehe
Ja czułam ze bedzie chloczyk jednak wiadomo ze to roznie bywa z ta intuicja
U mnie dwie dziewczynki wyszły w 16 tc i potwierdza się za każdym razem :-) jednak pierwsze stwierdzenie było na 80%, bo stuprocentowej pewności nie chciał lekarz dac :-)
Dobry specjalusta na dobrym sprzecie wlasnie na podstawie nuba jest wstanie ok 13tc okreslic plec dziecka.Mi w 12t5d ginekolog na badaniach prenatalnych powiedzial ze na 80% dziewczynka co potwierdzil na polowkowych.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Dziewczynki kochane, poczekajcie jeszcze trochę z tym okreslaniem płci
Według mnie to jeszcze trochę za wcześnie
Trzymam kciuki żeby dziecko było zdrowe i żeby ciąża przebiegła bezproblemowo :*&
Według mnie to jeszcze trochę za wcześnie
Trzymam kciuki żeby dziecko było zdrowe i żeby ciąża przebiegła bezproblemowo :*&