reklama
azorek84
mama Amelii 2009
anulaws gratulacje tak was tu podczytywalam i do tej pory nie rozumiem czemu cie tak meczyli dlugo i nie zrobili jednak cc?? ale dobrze ze juz jestes po.ja juz sie doczekac nie moge swojego spotkania z maluszkiem)
candy4k
Aktywna w BB
anulaws gratulacje!!! minutka Tobie również gratulujemy u anuli na zdjeciu juzwidać małego człowieczka sliczna dziewczynka, przypomina mi mojego czupurka bo Pati tez ma długie włoski od urodzenia wogole jak tak czytam to sie usmiecham bo tez wazyła 3700 i miala 56 cm teraz już ma ponad 4 kg wiec anula zbieraj siły bedzie co nosic ale taki ciezar to przyjemnosc a w związku z nacięciem i popękaniem, osobiscie zycze Ci na najblizsze dni i tygodnie bezbolesnego siadania aa i napisz jak Twoj skarb ma bedzie miał na imie, bo ze ten starszy skarbek Monika to zapamiętałam bo sama tak mam
ostraszka
kwietniowa mama
Gratulacje dziewczyny.Widze, ze wszystkie dzieci z waga 3700 maja problemy z przyjsciem na swiat. Natanek wazyl tyle samo ale byl o 3cm krotszy. Candy ile ma teraz twoja corcia? Moja Stonka w 6tyg wazyla 5kg.
candy4k
Aktywna w BB
ostraszka we wtorek miała 4 tygodnie i ważyła 4100. Dzis jeszcze ją zważe przed kąpiela i zobaczymy. Mysle ze do 6 tygodnia spokojnie dobije do 5 Pamietam ze pisałaś ze butlą karmicie z męzem i sie tak zastanawiam czy macie juz uregulowane pory karmień, bo u nas to bywa róznie. Czasem pospi 4 godziny czasem 3 a czasem zdarzy sie z 5-6. Nie budze małej bo i tak swoją norme jedzeniową wyrabia wiec nie ma sensu.
candy4k
Aktywna w BB
Przyszłam sie pożalić nie na temat... odwaliło mi i sama pofarbowałam wczoraj włosy.. efekt taki ze wygladam jak kurczak przezyłabym jak by sie wielkanoc zblizała ale o tej porze roku to tragedia ;( ehhh chyba mi hormony zaszalały. Teraz szukam fryzjerki ktora przyjedzie mi szybko zrobic do domu pasemka bo dzieciaczka nie ma z kim zostawić.. Że tez ja ciągle musze sobie pod górke narobic..
Wszystkim z normalnym kolorem włosów życze miłego dnia!!
Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
dziekuje kochane. no Ewunia doczekalam sie ale ze wzgledu na obecne tu ciezaroweczki porodu szczegolowo nie opisze. oj azorek modlilam sie o ccale w szpitalu ktorym rodzilam cc wykonuja juz w ostatecznosci a u mnie mala trzymala sie dobrze wody czyste byly wiec mnie meczyli ile sie da.
candy Nadia ma na imie a ta starsza no doskonale pamietasz Monika:-mowisz Twoja imienniczka)))no popatrz to urodzilysmy takie same dzieczyneczki hehehe
a cp do wlosow to ja tez zawsze cos nawywijam teraz chodzi za mna skandynawski blond i jak tylko dojde do siebie to kupuje farbe hehehe
candy Nadia ma na imie a ta starsza no doskonale pamietasz Monika:-mowisz Twoja imienniczka)))no popatrz to urodzilysmy takie same dzieczyneczki hehehe
a cp do wlosow to ja tez zawsze cos nawywijam teraz chodzi za mna skandynawski blond i jak tylko dojde do siebie to kupuje farbe hehehe
ostraszka
kwietniowa mama
Natana karmimy co 4 godzinki a nawet zadziej. Kapiemy go ok 21 dostaje butle, budzi sie ok 3 dostaje butle, nastepnie rano jak sie przebudzi ale nie wczesniej niz po 3h od ostatniego karmienia dostaje jesc. Nieraz go przetrzymujemy i dostaje herbatke. Na poczatku bylo ciezko ale teraz staram sie czyms go zajac : nosze go na raczkach, rozmawiam z nim lub tez ogladamy razem filmy. Nie zawsze jak dziecko placze to jest glodne, niekiedy chce bys je przytulila lub chce posiedziec w towarzystwie. Nieraz synek spi mi w nocy 6-7h bez jedzenia, jednkak gdy spi w dzien dluzej niz 5h to go budze i karmie. Dzis skonczyl 7 tygodni i juz sie usmiecha, a najbardziej lubi jak go sie wezmie na ramie lub rozmawia i chwali go. Nie wiem jak wasze pociechy, ale moj Krasnal jak jest w towarzystwie to jest baaaaaaardzo spokojny. Jak idziemy w gosci lub oni przychodza do nas to jakby dziecka nie bylo.
reklama
ostraszka
kwietniowa mama
Nie przejmuj sie. Nie wiem czy cie to pocieszy ale ja wydalam 50 funtow w salonie by mi pomalowaly na jeden kolor wlosy. Wyszly tak jakbym sama je malowala bo z jednego koloru wyszlo kilka Nastepnym razem kupie farbe (koszt 6-7 funtow) i zostanie mi w kieszeni 43funty.Przyszłam sie pożalić nie na temat... odwaliło mi i sama pofarbowałam wczoraj włosy.. efekt taki ze wygladam jak kurczak przezyłabym jak by sie wielkanoc zblizała ale o tej porze roku to tragedia ;( ehhh chyba mi hormony zaszalały. Teraz szukam fryzjerki ktora przyjedzie mi szybko zrobic do domu pasemka bo dzieciaczka nie ma z kim zostawić.. Że tez ja ciągle musze sobie pod górke narobic..
Podziel się: