reklama
Liza
Fanka BB :)
Ciesz się tymi chwilami jeszcze bez maluszka, korzystaj i odpoczywaj. Zanim się obejrzysz maluszek będzie z wamiJest tu jeszcze ktoś kto czeka na poród w najbliższych tygodniach? Ja jestem w 38+6 tygodniu i siedzę jak na szpilkach. Codziennie skurcze i bóle brzucha, rozwarcia zero.... chyba trochę jeszcze poczekam na swój poród ;(
Witaj. Urodzilas? Ja jestem 36+3Jest tu jeszcze ktoś kto czeka na poród w najbliższych tygodniach? Ja jestem w 38+6 tygodniu i siedzę jak na szpilkach. Codziennie skurcze i bóle brzucha, rozwarcia zero.... chyba trochę jeszcze poczekam na swój poród ;(
Dalej czekam Dziś w nocy, koło 1 obudziły mnie skurcze na tyle bolesne, że myślałam: "TO JUZ JEST TO!!", ale po 4 godzinach przeszło i dalej cisza ;(Witaj. Urodzilas? Ja jestem 36+3
O ja... A to Twoje pierwsze dziecko? No ja mam takie przepowiadające, bo dziwnie boli mnie brzuch kuje i przestaje i tak na zmianęDalej czekam Dziś w nocy, koło 1 obudziły mnie skurcze na tyle bolesne, że myślałam: "TO JUZ JEST TO!!", ale po 4 godzinach przeszło i dalej cisza ;(
Drugie. Pierwszy poród miałam wywoływany i wiem że to dziwne ale to było 7 lat tam ui kompletnie nie pamiętam tego jak się czułam podczas skurczy i porodu. Więc teraz mimo tego, że to druga ciąża jestem zielona...O ja... A to Twoje pierwsze dziecko? No ja mam takie przepowiadające, bo dziwnie boli mnie brzuch kuje i przestaje i tak na zmianę
I co masz synka czy córeczkę? A co będzie teraz? To na kiedy masz termin porodu?Drugie. Pierwszy poród miałam wywoływany i wiem że to dziwne ale to było 7 lat tam ui kompletnie nie pamiętam tego jak się czułam podczas skurczy i porodu. Więc teraz mimo tego, że to druga ciąża jestem zielona...
Pierwszy był syn, teraz liczyliśmy na córkę Ale tez trafił się chłopak A termin na 28 maja. A Ty będziesz mieć dziewczynke czy chłopca?I co masz synka czy córeczkę? A co będzie teraz? To na kiedy masz termin porodu?
My córeczkę Ja mam termin na 18 czerwcaPierwszy był syn, teraz liczyliśmy na córkę Ale tez trafił się chłopak A termin na 28 maja. A Ty będziesz mieć dziewczynke czy chłopca?
reklama
Liza
Fanka BB :)
Rodziłam 3 razy, i jak poród nadejdzie będziesz wiedziała że to już pierwszy też był wywoływane prawie bo wolno szło i oksy podali, drugi 2 dni przed terminem a trzeci 8dni po i poprostu nadeszła i wiedziałam że trzeba jechać do szpitala życzę szybkiego rozwiązania!Drugie. Pierwszy poród miałam wywoływany i wiem że to dziwne ale to było 7 lat tam ui kompletnie nie pamiętam tego jak się czułam podczas skurczy i porodu. Więc teraz mimo tego, że to druga ciąża jestem zielona...
Podziel się: