reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

Myślę, że spokojnie mogłabyś jechać na IP żeby sprawdził to ginekolog. Tu na forum ciężko coś doradzić w takiej sytuacji. Daj znać czy dzidziuś już jest :) zdrówka :)
Póki co dalej cisza. Do szpitala nie chce jechać bo u mnie zostawiają na obserwacje 3-4 doby.

reklama
Hej Dziewczyny, mam problem jestem obecnie w 39 tyg ciąży i dostałam biegunkę i boli mnie brzuch tak jak przy biegunce i mi w nim dziwnie rebeluje... czy to oznaka porodu czy jechać na szpital czy nie jeszcze. Będę wdzięczna za odpowiedź.

Hej Dziewczyny, mam problem jestem obecnie w 39 tyg ciąży i dostałam biegunkę i boli mnie brzuch tak jak przy biegunce i mi w nim dziwnie rebeluje... czy to oznaka porodu czy jechać na szpital czy nie jeszcze. Będę wdzięczna za odpowiedź.
A masz skurcze regularne? Zauwazylas czop czy cos jeszcze innego?

Czop odchodzi mi od kilku dni , skurcze są ale nie regularne i nic więcej się nie dzieje... Dzwoniłam do lakarza mówił że jak mnie coś niepokoi to szpital ale nie chciala bym leżeć bez potrzeby A urodzić dopiero za tydzień na przykład.

Czop odchodzi mi od kilku dni , skurcze są ale nie regularne i nic więcej się nie dzieje... Dzwoniłam do lakarza mówił że jak mnie coś niepokoi to szpital ale nie chciala bym leżeć bez potrzeby A urodzić dopiero za tydzień na przykład.
Hyhy to dziecko wybiera kiedy przyjdzie na swiat ;) moim zdaniem mozesz jechac sprawdzic ;) ale wydaje mi sie ze cie wypuszcza ;) chyba ze rozwarcie ci sie juz robi ;) jedz,bedziesz spokojniejsza ;)

No u nas w szpitalu zatrzymuja jeśli minął już 38 tydzień i kobietę coś niepokoi. A tym bardziej jak mi czop odszedł

reklama
No u nas w szpitalu zatrzymuja jeśli minął już 38 tydzień i kobietę coś niepokoi. A tym bardziej jak mi czop odszedł
Mnie wypuscili jak wydawalo mi sie ze cos sie dzieje,a nic nie bylo.. najwyzej zostawia cie na nocke i jutro wyjdziesz.. dla mnie to mozliwe ze cos sie zaczyna bo oczyszczasz sie ale to jeszcze nie to ;) tez tak mialam.. w 39 tyg poszly mi wody ;) a skurcze dostalam po paru godz. dopiero ;) a czop ci z krwia odchodzi?

Do góry